Jump to content

Portofoloiu-Master Ezio

South Ezio
 Share

Recommended Posts

Ezio's Gallery

Buna ziua,ma numesc in game Ezio(in realitate Alexandru) si in acest portofoliu voi posta de azi incolo lucrarile mele facute in Photoshop.Sunt un Designer de inceput pe aceasta comunitate B-zone si o data la 2-5 zile voi posta noi lucrari sau cand am devenit mai bunicel.Va rog frumos eu va accept orice parere/critica dar mai ales sfaturi.Vreau sa invat cat mai multe si sa ma imbunatatesc ca si Designer al acestei comunitati "B-Zone".

Daca va place avatarele/logo-uri/semnaturi nu ezitati sa apasa-ti butonul rep_up.png

ntCYfxx.jpghATE05J.jpg

1d4YVoq.jpgk91MxAC.jpg

Asadar, sa incepem.

• Nu folosi inner shadow, inner glow, satin, bavel & emboss. Sunt cazuri rare in care acestea pot fi folosite.
  • La Gradien Overlay mareste scale la ~110-150 si scade din opacitate.
  • Nu folosi Stroke, la fel, rare cazuri cand iese ceva "perfectly"
  • Incearca sa folosesti Drop Shadow, fara a folosi ce ti-am zis mai sus.
Edited by Mister JohnstoN

@,

Sunt foarte multe de spus Ezio, dar e foarte bine ca ai avut curaj sa-ti postezi primele creatii, asa am facut si eu, chiar daca erau de tot rasul...

1. Prima data ar trebuii sa inveti sa redimensionezi corect un avatar, dimensiunea acestuia ar fi de 150x / 250x sau in cazul in care iti plac mai mari 150x / 300x. Poti redimensiona coresc tinand apasata tasta "SHIFT" si tragand de coltul imaginii.

2. Efectele avatarului nu trebuie sa fie foarte stridente, sau daca sunt, trebuie sa sti sa le folosesti. Aici vei avea nevoie de tutoriale.

3. Pozitionarea textului nu este una foarte buna, incearca sa te gandesti cum ar arata mai bine uitandu-te la alte creatii ale designerilor.

4. Incearca sa folosesti font-uri cat mai placute ochiului si culoarea sa se potriveasca. Font-uri poti lua de pe http://www.dafont.com/

5. Logo-uri inca nu am vazut, dar fiind la inceput probabil vei avea nevoie de ajutor si acolo, eu te sfatuiesc sa nu le impopotonezi cu tot felul de imagini, iar textul unui logo sa il lasi cu efectele de baza, si aici ai avea nevoie de un tutorial.

In caz ca mai ai nevoie de alte sfaturi, ma poti contacta prin PM. Succes.

Edited by Tovarasa BeeTee

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.