Jump to content

[Portofoliu] JohnnyB

South vaN
 Share

Recommended Posts

Nu e hatereala sau mai stiu eu ce, dar sunt de parere ca ai primit functia de designer putin cam devreme, oricum, continua sa lucrezi si vei ajunge la nivelul la care trebuie sa fii, mult succes!

@leventhe n-am zis ca nu le are, doar ca mai are putin de muncit pentru a merita pe deplin functia. N-o lua in nume de rau johnny.

Edited by South Ming

Multumesc frumos, o sa o tin tot asa pana o sa scrie in loc de Designer banned!

Sau members.

Nu e hatereala sau mai stiu eu ce, dar sunt de parere ca ai primit functia de designer putin cam devreme, oricum, continua sa lucrezi si vei ajunge la nivelul la care trebuie sa fii, mult succes!

Mă, le are cât de cât. Nu este cel mai bun, dar merge. :)

Nici eu nu sunt cel mai cel. În general îmi fac singur avatarele, dar uneori mi-e lene. :))

Succes cu funcție!

Edited by Leventhe

Naspa , tu doar le redimensionezi si nimic altceva arunci un fonts acolo si gata .. Nu se face asa treaba buna ''fratele meu'' , pune si tu niste efecte sa scoata totul in evidenta, adauga niste texte mai cool , pune efect bass sau altceva.. Vad ca ai functia de designer , pentru ce , pentru creatiile astea ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.