South vaN Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Am facut niste cadouri pentru factiunile pasnice. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Interesante logo-uri. Felicitari pentru postare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Interesante logo-uri. Felicitari pentru postare ! Multumesc, o sa postez mai pe seara restul factiunilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
YzZY Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Sunt Misto,dar poti face si pentru gang-uri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Sunt Misto,dar poti face si pentru gang-uri? Am foarte multe lucruri pe cap, diseara am sa imi fac timp pentru restul factiunilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Ar trebui sa stii ca astfel de creatii se posteaza in topicul "Suveniruri" al fiecarei factiuni. Chiar si asa, creatiile sunt prea simple, iar topicul o sa fie inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rower ToV Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Are dreptate mater, dar sunt reusite cat de cat. Felicitari oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Ar trebui sa stii ca astfel de creatii se posteaza in topicul "Suveniruri" al fiecarei factiuni. Chiar si asa, creatiile sunt prea simple, iar topicul o sa fie inchis. Iti dai seama ca mi-am pierdut foarte mult timp pentru aceste cadouri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Interesante logo-uri. Felicitari pentru postare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 @, Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTZENON Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Felicitari ,sunt foarte frumose,se vede ca ai muncit la ele .+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Felicitari ,sunt foarte frumose,se vede ca ai muncit la ele .+1 Iti multumesc pentru +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Frumoase! Tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielXXL Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Era smecher sa pui cumva toate skin-urile,te-ai facut cu +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flowless Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Interesante logo-uri. Aștept și unul pentru The Tsar Bratva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Maximus Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 FElicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 (edited) @, data viitoare vei fi sancționat pentru astfel de posturi. Mare grijă! Edited March 2, 2015 by sRn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicku69 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Foarte frumos! Pot folosi si eu cea cu Paramedics? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Fiecare facțiune are un topic special pentru sunveniruri/cadouri. Postează acolo. Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Topic redeschis, va puteti da in continuare cu parerea dar intr-un mod frumos fara posturi fara rost ca primiti warn. @@sRn, cum crezi ca cineva poate sta sa posteze la fiecare factiune de cate 3 ori (sunt 3 servere) atatea lucrari? De asta avem topicul asta creat, daca nu, il stergem, zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @@F4L oTo, m-am luat după regulamentul făcut de voi, designerii. Zic și eu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) @@sRn, 1.8. Nu se postează un suvenir în aceasta secțiune pentru o facțiune anume, fiecare facțiune are propriul topic de suveniruri. Citeste bine partea inrosita, poate acum o sa intelegi regulamentul facut de noi, designerii. *inteleg c-ai primit acces aici dar asta nu-ti da voie sa-mi editezi mie posturile, incearca sa n-o mai faci. Edited March 3, 2015 by F4L oTo aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakon Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Interesante. Felicitari, ai +1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 @, Multumesc pentru aprecieri, Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3N Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Felicitari, imi place cum lucrezi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts