Jump to content

B-Zone TV Saturday Night

florinacyo
 Share

Recommended Posts

destul de dragut dar nu vad unde e party prin a sari cu parasuta (apropo tot repetati faza cu parasuta in toate filmele dupa b-zone parca asta ar fi singura chestie funny care se poate face in sa-mp cu multi jucatori) si sa te plimbi pe sosea .....

oricum gusturile (de party-uri) nu se discuta -_-'

gg oricum

FIlmu este foarte frumos.

Nu conteaza de cate ori e facut conteaza sa fie chiar daca e mereu cu parashuta.

Ca nici aia cu driftu la elegy nui cine stie ce ,orcine poate lua o masina si sa faca drifturi.

Bravo florine

FIlmu este foarte frumos.

Nu conteaza de cate ori e facut conteaza sa fie chiar daca e mereu cu parashuta.

Ca nici aia cu driftu la elegy nui cine stie ce ,orcine poate lua o masina si sa faca drifturi.

Bravo florine

ce legatura au drifturile cu elegy cu filmul lui florinacyo? nu-mi vine sa cred cate (sa nu mai zic cum) persoane sunt in Romania gen Balon carora le place sa se bage in seama, chiar sunt plictisit de oameni cu aere dastea .....

si oricum balon la pariu ca nu poti sa faci drift cu elegy cu nos da sa fi de fata cu mine!

oricum nu am zis ca nu e frumos, imi place ca e si organizarea buna e frumos dar tot imi metin parerea din postul anterior

PS: balon mai termina cu aerele alea ca nu impresionezi pe nimeni :!!

gg florinacyo

Edited by TheGuardianAngel

I-am zis lui Bobo sa incercam si altceva , dar ca sa incerci altceva trebuie sa ai alta idee , neavand alta idee , am facut ce a spus el.Cui nu`i place apasa X si gata.Stop off - topic , mai las pana maine topicul deschis , daca iar se face off topic il inchid.Aveti ceva de comentat? felicitari , sugesti despre cum ar fi trebuit sa fac sa iasa mai bine , va rog sa comentati.

Nu guardian , dar tu iai zis lui florin ca doamne cate filme dastea mai faceti cu sarituri cu parashuta ?

Si eu tiam zis dar tu cate filme cu drifturi mai faci ?

Intrun film cu parashute ai ce vedea ceva frumos .Dar intrun film cu drifturi iah sunt cele mai proaste filme tu poate simti ceva cand conduci, dar noi cand ne uitam la ele nu simtim nimica si este extrem de plictisitor.

Si cum zici tu P.S. nu eu sunt nesimtit .Pentru ca nu eu injur lumea pe la spate ci tu .

A + nici nash incerca sa pierd o secunda din viata pentru a face un film cu un elegy facand drifturi. Poate cu alta masina da dar cu aia nu , cu aia poate face orcine.

A iesit bine. Cand imi va face razr si comenzile pt alte eventuri, atunci voi mai diversifica :) . Oricum imi place cum e editat, dar pacat ca nu au venit prea multi jucatori. Mi se pare ca la cel de data trecuta au fost mai multi.

A iesit bine. Cand imi va face razr si comenzile pt alte eventuri, atunci voi mai diversifica :) . Oricum imi place cum e editat, dar pacat ca nu au venit prea multi jucatori. Mi se pare ca la cel de data trecuta au fost mai multi.

Scuze, ca intervin sa iti explic eu .. ca veneam inca 35 de oamenii + dar am avut war Corleone vs Cuneo si am fost 40 in total ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.