Jump to content

Intrebare Zi/Noapte SA:MP

South Edison

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Pe Movie am vazut ca sunt doua comenzi: /day & /night daca nu ma insel, /night este comanda folosita pentru a face noapte iar /day pentru a face zi. De exemplu pe RPG1/2/3 as putea folosi un mod sau un program pentru a face asa ceva?

Screenshot (în caz că este necesar): Nu este cazul.

@, în joc este setat ca de la 20:00 (ora jocului) să fie /night.

Probabil există moduri, dar nu ştiu dacă sunt permise. De ce? Te-ar ajuta în situaţiile de genul: /day la war (când e noapte defapt şi vezi mai greu) sau /day la escape, în Jail Yard (când e noapte şi vezi mai greu).

@, In momentul de fata nu sunt intr-un gang. De ce am deschis acest topic? Imi place foarte mult noaptea. (ciudat dar adevarat) + ca FPS-ul meu creste enorm cand e seara pe server, poate exagerez prin acest cuvant "enorm", tot ce conteaza e ca nu mai am un FPS asa mic si un PING mare atunci cand e seara pe server.

@@Skyntei, Nici chiar asa, acel mod e pur si simplu "o imagine neagra" in loc de cerul in sine.

Poti schimba din zi/noapte cu acest mod: http://forum.b-zone.ro/topic/261544-cleo-wheateridcs/

Cred ca modul este ilegal, deoarece iti da un avantaj la war, cand e seara, sau, in Jail, cand vrei sa dai Escape.

Poti schimba din zi/noapte cu acest mod: http://forum.b-zone.ro/topic/261544-cleo-wheateridcs/

Cred ca modul este ilegal, deoarece iti da un avantaj la war, cand e seara, sau, in Jail, cand vrei sa dai Escape.

@, Chiar asa ceva cautam. Dar...este permis sau nu ? Mai astept cateva raspunsuri. Nu vreau sa ma trezesc cu ban sau cine stie..

Din cate am vazut, e permis. @@Kelton este permis acest mod?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.