Jump to content

[B-Zone Battle] Liverpool vs. Gyo

Liverpool
 Share

Recommended Posts

Numele meu : pe forum Boss3Boss

Numele celui provocat : Gyo

Tema luptei : San andreas

Dimensiuni :--

Deadline time posting : 3 zile.

HAI!!!!

Deci sa fie tema San andreas

Sincer ? Vote Boss3Boss ... chiar daca mi se pare ceva in "neregula " cu acesta ... :-?? in fine , nice , vote Boss3Boss

By Boss3Boss

SI DC SCIRE ASA??????? vrei sa iti dau team virwe5? sa vezi uite-te ca la "Cerinte" am facut si la altii! deci Cos7tel nu fi ciudos

Edited by Boss3Boss

Scuzati OFF-Topic trb sa ii explic baietasului ce e RIP-ul

RIP e atunci cand iei o lucrare dupa net facut de altcineva o semnezi si pretinzi ca e facuta de tine asa cum ai facut tu

Si eu pot sa iau lucrearea lui Super8/cRiStaL si sa scrie pe ea " by c0s7eL" si gata e a mea

sper ca te-am lamurit alta data documenteaza-te inainte sa postezi

:-W da bn nu am ce vorbi cu tine VREI TEAMVIEWR5 SA VEZI CUM SE LUCREAZA CU PS?????? ID SKR_EDY SI HAI SA-TI DAU ID SI PAROAL DEL A TEAMVIEWR5

£ste Team Viewer 5.Nu TeamViewrs5.Da,esti ripper.N-ai o treaba cu photoshop.c0s7eL te face in photoshop.O sa dovedesc in curand ca e RIP. Edited by Gyo

=))

Ce copii =))

1."Boss the Boss" B-),usor cu OFF-Topic,baieti ti-au spus sa postezi PSD sa vedem daca lucrarea e facuta de tine ;)

2.Baieti dupa cum vedeti si voi este "incepator" si nu prea cred ca stie ce inseamna aia "PSD",asa ca votati acolo,e doar un concurs nu e bataie :))

3.Vote Gyo,se vede diferenta cum a integrat textu si renderul :)

dupa cum vad toti cinste PROSTI!!! Cum am facut poza..fa explic ca voi sunteti batuti in cap!

1.Am luat un Backround frumoas l-am pus !

2.ei renderul si il pui.

3.dai cu "Smudge" (putin) pe render

4.adaugi niste C4d-uri frumoase!!!! (le pozitionezi foarte bine)

5.apoi pui textul!=>"Proprietes" si dau out glow si setezi cum sa apara..etc!

6.SI GATA POZA!!!!

Acum ma credeti ca-i facut de mine care nu ma crede id srk_edy

si va fac in direct!!!!

________________________________________________________________________________

A-si odri sa vad ce parere are florinacyo si cristal..si alti disigneri!! ei isi dau seama mai bn

*care a-ti zic ca-i depe net VA ROG!!!!! sa cautati pe net sa vedeti daca gasiti poza cu siguranta nu o s-o gasiti!=)):)) invatati sa lucrati in Ps!

SI mai uitati-va la prof. meu sunt jos niste poze scrie Po\e pentru OAsis9 eu i-leam facut si vedeti ca's asemanatoare ca aia care am facut-o eu de aici!

IVATATI SA LUCRATI IN PS!

www.youtube.com si scrieti tutoriale photoshop

:-W nu mai am Psd-ul ca nu l-am salvat am facut poza si gata!

Credeti ce vreti pentru mn e important ce stiu, si nu ce cred cei invidiosi asa ca de pe acum zic ca am castigat se vede ca nu aveti mai mult de 12-23 ani:-j:-j

DAti closed ca nu mai imi bat capu cu toti :prostii: :-J

Edited by Boss3Boss

Eu zic sa te calmezi,si sa iti ti cuvintele acasa la tine ;)

Cat despre PS,nu cred ca esti in masura sa le zici ca nu stiu sa lucreze in PS sau chestii de genu asta,pentru ca dupa cum ma uit la profilul tau si la creatiile tale esti un Newbie in PS asa ca "Ciocu mic"

Si termina cu OFF-Topic,daca nu trecem la metoda ceea vechie,Continuati Battelul ;)

Eu zic sa te calmezi,si sa iti ti cuvintele acasa la tine ;)

Cat despre PS,nu cred ca esti in masura sa le zici ca nu stiu sa lucreze in PS sau chestii de genu asta,pentru ca dupa cum ma uit la profilul tau si la creatiile tale esti un Newbie in PS asa ca "Ciocu mic"

Si termina cu OFF-Topic,daca nu trecem la metoda ceea vechie,Continuati Battelul ;)

scz de off-topic te-am lamurit acum?:-W cristal:-w

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.