Jump to content

Băsescu: Pensiile scad cu 15%, salariile bugetarilor vor fi mai mici cu 25% de la 1 iunie

cLaU
 Share

Băsescu: Pensiile scad cu 15%, salariile bugetarilor vor fi mai mici cu 25% de la 1 iunie  

45 members have voted

1. 1. Crezi ca asta e singura solutie ?

• Nu , guvernul trebuie schimbat odata cu presedintele
      42
    • Da , guvernul procedeaza corect
      3
    • Nu-s in stare sa imi dau cu parerea .
      0

Recommended Posts

tata e subofiter la pompieri in oradea si de la 35mil pe luna ai scade la vreo 30 cam aja

pai ce nui ajunge :))?

Frate mie imi pare rau de pensionarii aia care deabia o duc care au o pensie mizera de vro 300-400 de ron...si sa le mai ia si din aia....astia care eu vro 30-40 de mils dai draq ca leajunge...

Un lucru e cert. Guvernul romanesc este plin de incompetenti LA PROPRIU. Eu nu inteleg ce este in mintea lui Basescu de a pus-o pe jigodia de Udrea in ORICE FEL de functie.. Daca vrei sa promovezi prostia, Udrea este un model demn de urmat. Este Ciociolina din Romania.. Cu asemenea specimene la conducere, ce sperante avem pentru viitor?

Ne mai trebuie un Romeo Fantastic si un Fernando de la Caransebes in guvern si aia suntem.

Poate s-o abate si o minune asupra noastra odata si odata, ceva similar cu incidentul avionului polonez.. Speranta moare ultima!

Sunt socat sa vad ca atunci cand am votat la pool am vazut ca 3 oameni au votat si anume ca "Guvernul procedeaza corect",asta inseamna ca ne meritam soarta...daca voteaza asemenea specimene care nu gandesc

Nu , guvernul trebuie schimbat odata cu presedintele

Tu esti in clasa a 8-a, nu esti in stare sa-ti tai o paine singur, si vorbesti despre politica ?! In plus, mai esti si post hunter, ai facut intr-o singura zi,96 de posturi.. dar nu-i nimic,o sa primesti suspend.

Am votat varianta 1.

O tara de...dar noi o facem asa... :-<

Un colonel,vecin cu mine,acum la pensie are 25mils pensia!?Wtf?...

si alti ,care trag din ei tot,si lucreaza toata viata au 5mils pensia..ce naiba?

Edited by ERMACHTIGuNGSGESETz

Nu ' date=' guvernul trebuie schimbat odata cu presedintele...nai cu cn in tara asta astia se bat care sa fure mai mult :) incompetenti

[/quote']

Cel mai adevarat post, si cred ca toti suntem de aceeasi parere. Numai daca ai fi orb sau cretin ai considera ca Basescu + Guvernul isi fac treaba.

Din intamplare, am vazut la TV ca pana la urma au adoptat legea despre pensii, si in legatura cu mamele. Am inteles ca, batranii care au pensie peste 740 de lei, platesc 5,5 % din pensie, iar concediul mamelor,a fost redus de la 2 ani.. la 1 an.

Este o lege, foarte naspa.. copii mici au nevoie sa stea cu mamele lor.. si in plus de asta, copii.. dupa 1 an, raman singuri acasa? ca bani pentru bona, nu are nimeni.. asta este, trebuie sa suportam comunistii astia, o sa ajungem sa ne batem pentru un colt de paine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.