Jump to content

Ceva nou

Manuel

Recommended Posts

Efecte :

Poze

Zgarieturi

N.O.S

Cand mergi sare iarba

Nor de nisip

Download

Download

Fisierele le salvati in GTA Sa/models

Nor ca in realitate :

Poze

Nor ca in realitate

Download

Download

Dezarhivati oriunde in PC si dupa copiati doar ce este in models si il bagati in GTA Sa /models

Daca o sa mai gasesc ceva nou o sa pun aici :).

Ps: Va place? :)

Am o intreare, harta aceea mica din stanga jos, e inclusa in mod?

Radarul nu este

Dar: Instalezi SAMI descarci radaru dezarhivezi oriunde in pc si dupa o sa iti apara o imagine asa 19285441478740199716.jpg dai click pe ea o sa iti intre in SAMI dai contiune si instal dupa intri in samp , vezi cand il instalezi sa nu ai GTA in bara

Din imagini pare interesant. Imi puteti lasa si mie linkul va rog frumos ... cand dau click pe el nu imi deschide o pagina...

Cum a zis si manuel stergi unul din cele doua "f"'uri si "%2" si pui "/" intre .com si file

Place de surf

Poze

Surf

Surf

Download

http://www.2shared.com/file/KwgB5pA-/Surfing.html Copiati linku in bara

Placile le gasiti langa casa lu CJ nu in samp ca nu am gasit in GTA , gasiti placa dati langa ea TAB o luati in mana va suiti in masina si o sa stea sus pe masina mergeti langa plaja din Los Santos si dati enter in apa si faceti surf , am impresia cand dai Space faceti scheme nush sigur .

Aveti instructiuni in engleza un notepad , Have Fun :P.

Manuel Esti foarte tare frate. Felicitari am pus primele moduri si acuma il voi pune pe acesta cu placa de surf. Multumesc felicitari pentru munca depusa la cat mai multe :))

Manuel Esti foarte tare frate. Felicitari am pus primele moduri si acuma il voi pune pe acesta cu placa de surf. Multumesc felicitari pentru munca depusa la cat mai multe :))

Mersi

Am mai gasit ceva

Tsunami mod

Valuri de Tsunami pe toata mapa pana sus in 'cer' dar nu o sa mai aveti apa pe oceane.

Poze : Nu am apucat sa fac.. revin cu edit

Downlaod : http://www.2shared.com/file/iHZK3Q8T/Tsunami_Mod.html Copiati in bara

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.