Jump to content

[Portofoliu] DeagleValorosul

EktroSilent
 Share

Recommended Posts

@, Asta nu e post de +1 ca majoritatea de aici care lasa la fiecare topic "felicitari frumos".

Vroiam doar sa zic ca chiar iti apreciez munca si imi place foarte mult felul in care lucrezi. Continua tot asa :)

Edited by TudorTudy23

Versiunea ta -> blurred background= nașpa, deci creația e nașpa.

Versiunea mea -> prea blurat.

sfat: Încearcă ceva mai de amploare.

Eu fac ceva simplu si frumos, nu ma interesat Background-ul. Ma interesat ce iese dupa el = Simplu si frumos

Frumos, arată bine. Aș avea o sugestie ce cred că făcea creația să fie mai specială, în locul acelui Render din stânga, Messi să fie în echipamentul Argentinei, iar acel Render din mijloc să fie pus în spatele liniilor. Ți-aș sugera să schimbi și acel Render din dreapta cu unul mai clar.

Edited by North PhaX

Frumos, arată bine. Aș avea o sugestie ce cred că făcea creația să fie mai specială, în locul acelui Render din stânga, Messi să fie în echipamentul Argentinei, iar acel Render din mijloc să fie pus în spatele liniilor. Ți-aș sugera să schimbi și acel Render din dreapta cu unul mai clar.

Multumesc, am sa tin cont de sfat.

New:

gKZHTGb.jpg

Acelasi concept pe toate, schimba-ti numele, te faci de ras pls.

Pune un text aici cu numele Chron (optional si bzone). Multumesc anticipat. +1 din partea mea.

jgoK435.gif

Edited by ChronL

PM cu PSD-ul te rog, am nevoie de o dovada ca Werner a facut RIP.

Vrei dovezi? Imediat caut PSD ca am multe lucrari.

Dar uitate la prima pagina / a doua pagina din portofoliul meu: CLICK sa vezi ca eu am postat mai intai creatiile pe aceasta Comunitate.

P.S: Daca vrei si alte dovezi intreaba-l pe Layzz, Andyz, BogdanEvolutie, Dragos Macelaru si lista continuie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.