Jump to content

[Portofoliu] StarkTM

Stark OLTEANCLAN
 Share

Recommended Posts

Daca imi dai si un motiv pentru care le vrei, ti le dau

Motiv? =]] Te consider ripper :* e indeajuns de bun acest motiv?

Avatarele sunt misto,insa text-ul lasa de dorit. De asta vreau psd,te superi dace mi le trimiti prin PM? (Asta spune regulamentul,citeste-l. )

@@Sakal, astept sa imi ceara un designer si o sa ii dau, in regulament nu scrie nimic de faptul cui trebuie sa i le dau.

Ba copile citeste regulamentru ala de 1000 de ori sa vezi ce scrie. :|

8. In caz ca un membru sau unul dintre designeri vor avea unele intrebari in privinta lucrarilor realizate de voi, sunteti obligati sa trimiteti un PM care sa continaPSD-ul lucrarii dubioase. In caz ca nu aveti acel PSD, acea lucrare se va considera furata, prin urmare ve-ti fi sanctionati ca atare.

@@Sakal, Daca stiam ca se gasesc topiti ca tine sa ajunga sa comenteze, ma lipseam. Macar daca aveai niste lucrari frumoase, dar tu doar pui un scris hidos peste un stock si te crezi designer.

@, mersi, dar cu copii ca Sakal, te gandesti ca nu are niciun rost sa mai postezi ceva pe aici

Edited by StarkTM VIP

@@Sakal, Daca stiam ca se gasesc topiti ca tine sa ajunga sa comenteze, ma lipseam. Macar daca aveai niste lucrari frumoase, dar tu doar pui un scris hidos peste un stock si te crezi designer.

Draga copil nab,eu nu sunt designer. Nici nu ma consider unul,cred ca mai am mult de invatat pana a ajunge in acel punct.

Unde am pus eu doar un text pe un stock? Arata-mi..

Tot ce ai facut tu se numeste rip!!! Tu ai luat avatare deja facute fara text si i-ai adaugat un pisat de text :@

Draga copil nab,eu nu sunt designer. Nici nu ma consider unul,cred ca mai am mult de invatat pana a ajunge in acel punct.

Unde am pus eu doar un text pe un stock? Arata-mi..

Tot ce ai facut tu se numeste rip!!! Tu ai luat avatare deja facute fara text si i-ai adaugat un pisat de text :@

Asta ai vazut tu din PSD-urile alea, nu? Un "pisat" de text? Toate stock-urile alea sunt luate de la requests. Aa, da, scuze, tu ai doar 2-3 lucrari pe la requests si nici macar alea folosite.

Asta ai vazut tu din PSD-urile alea, nu? Un "pisat" de text? Toate stock-urile alea sunt luate de la requests. Aa, da, scuze, tu ai doar 2-3 lucrari pe la requests si nici macar alea folosite.

Noh,n-ai ce discuta cu tine.

Jezz stupid children..

nu inteleg de ce postezi creatii facute cu ajutorul altui program decat photoshop, sectiunea e dedicata clar photoshopului. in rest sunt destul de banale, se mai poate lucra la ele. mult succes.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.