Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[Portofoliu] - KING.Madalin

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Ți-am cerut screen la Photoshop și să refaci, acel PSD este fișierul care deschide direct. Mă faci să-l pun pe Bean să vină aici să te facă de râs, nu îți dau Report la Designeri că suntem în aceeași facțiune dar încearcă să fi original.

Ți-am cerut screen la Photoshop și să refaci, acel PSD este fișierul care deschide direct. Mă faci să-l pun pe Bean să vină aici să te facă de râs, nu îți dau Report la Designeri că suntem în aceeași facțiune dar încearcă să fi original.

O să fiu mai original.

Scuze pentru incoveniențele provocate.

Hmm, nu m-ai convins ca sunt ale tale, iti spun si de ce.

Vreau sa-mi lasi in PM PSD-urile de la cele 3 creatii, stiu ca nu ai PSD-ul, nici eu nu fac, dar daca sunt facute de tine, le poti recrea.

Uite creatiile facute de tine ( Defecte: redimensionare gresita, aspect nu prea estetic, nu se intelege textul )

hKeGiND.jpgVEr1uaS.jpg

Si altele care spui ca sunt ale tale:

WAshFWk.pngO2ybwQa.pngsfnL9th.png

Daca sunt RIP, ai closed.

Edited by Tovarasa BeeTee

Mai ai de lucrat umpic dar sunt frumoase.

un sfat la redimensionat aici: VEr1uaS.jpg nu-ti fie frica sa redimensionezi chiar daca iese din contur capul lui, asa pare ca are un cap de vanata sau ceva de genu :) incearca cand redimensionezi sa faci asa: tine apasat alt si shift stanga si cu mouse trage de un colt si ai sa vezi ce frumos se redimensioneaza Sper sa-ti fie de folos.

Mai ai de lucrat umpic dar sunt frumoase.

un sfat la redimensionat aici: VEr1uaS.jpg nu-ti fie frica sa redimensionezi chiar daca iese din contur capul lui, asa pare ca are un cap de vanata sau ceva de genu :) incearca cand redimensionezi sa faci asa: tine apasat alt si shift stanga si cu mouse trage de un colt si ai sa vezi ce frumos se redimensioneaza Sper sa-ti fie de folos.

Mulțumesc frumoa fe sfat. O să-l urmez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.