Jump to content

Problema Keyboard la Laptop

Gabb
 Share

Recommended Posts

Salutare...am si eu o problema cu tastatura...

Nu merge sa apas mai mult de 3 controale in jocuri...

in SA:MP sa apas Q+E ( sa ma uit in spate ) si sa apas W ( accelerare ) si sa accelereze in acelasi timp , chestia asta pe laptop nu merge , dar pe pc da..

in FIFA 10 , nu pot merge cu playerul pe diagonala , din cauza ca se blocheaza keys.

Am umblat si prin Accesibility Options , dar tot nu am dat de cap... stiti voi ce as putea face ?

Am Windows 7 Ultimate.

Lol frate , am laptop de o luna jumate... numai pe Windows 7 Ultimate x64 a mers..

Ma gandeam poate stiti voi vreo smecherie prin windows care sa-l faca sa mearga..

Avea taicameu o vorba, doua ciocane si s-a rezolvat, dar nu cred ca te ajuta.

Presupun c-ai windwosul cu licenta alea alea ... suna la ei ... da un mail ceva.

Sony Vaio , model VPCF11C5E , fabricat in martie 2010 :)

De la mama lui a venit cu Windows 7 Home Premium pe x64 , si cu licenta ; dar eu i-am pus Ultimate x64 fiindca ma enerva Home Premium

E Intel Core i5 , 2.4 GHz , model 530M

Placa video : GeForce GT 330M with CUDA , 1 GB Video Memory

4 GB Ram DDR3 , 1066 MHz

Autonomie baterie 3 ore.

Sa-ti mai zic ? Eu sincer nu reusesc sa-i dau de cap la tastatura asta , de aceea am apelat la voi , poate stie vreunul d-aici.

ajunge :) E de calitate modelu :)) Doar ca al tau a nimerit sa aiba o problema :| ..Pe wind7 home premium facea lafel sau mergea bine? Daca mergea bine, reinstall versiunea originala de windows poate va merge.Sau exista posibilitatea , ca laptopul sa fie facut asa...sa nu poti accesta 3 comenzi deodata sau Q+E si altele. Am un coleg care are un laptop(Intel)si ii merge ce nu iti merge tei.

Mie unul imi merge chiar am facut test in samp W+C+Space , Q+W+E ...merge am lap DELL ...nu am umblat la nimic

This post has been edited by nick15: 11 hours ago

Reason for edit: L-ai si ajutat cu asta.

am zis ca eu am laptop si ca imi merg combinatiile acestea.....dar ma rog

Edited by nick15
Pe el nu-l intereseaza daca tie iti merge sau nu, el vrea sa-l ajuti+puteai sa-mi dai un pm cu problema ta nu sa postezi de 2 oriNext warn up!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.