Helsinng Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Nick-ul tau: Van.Helsing Server: rpg3.b-zone.roDescrierea bugului: nu mai apare PayDay, apare doar este ora X, banii in bizuri nu mai intra, dar totusi ia acel comision, dar banii care ar trebui sa intre in SEIF raman in VENIT care ar trebui sa intre la payday.... rp pierdut, bani pierduti..Screenshot(s): http://imgur.com/a/OYTpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusu Rsu Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 E posibil sa nu fi jucat destul pentru a primi payday-ul, 31 minute mai exact. Dar coincidenta sau nu, sa intamplat la 2 persoane in acelas timp, asa ca las la decizia expertului. Asteptam raspunsul lui Killer. Eu ti-am spus ce ar putea fi incercand sa te lamuresc, tu dormi mai bine daca faci +1? Fiindca eu nu si chiar nu ii vad rostul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helsinng Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 E posibil sa nu fi jucat destul pentru a primi payday-ul, 31 minute mai exact. Dar coincidenta sau nu, sa intamplat la 2 persoane in acelas timp, asa ca las la decizia expertului. Asteptam raspunsul lui Killer. Chiar nu ai unde sa faci +1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1ke IonutBeNZZ Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 E bug ma lasa-ma cu jucatu tau, de vreo 3 ore joc am 140 minute jucate pe /playedtime si nu primesc PayDay, e BUG Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Probabil că s-a rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.