edusca00 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Nick : edusca00 • Am dat test cu: myhaytza • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: Alex_Romanu • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: Atyss • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: nfs • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: boGDaNel2000 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: Rugby1997 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: D0nkGuLa • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: xplood • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: WarChef • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: LittleMan • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: alex20 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: meghy • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: cHr1sS • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Nick : edusca00 • Am dat test cu: DeniX • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Nick : edusca00 • Am dat test cu: r3g3n3sis • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in sanul familiei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 (edited) Nick : Kelton • Am dat test cu: SileNzi0 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: vo0do0x • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Peroni • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai avea foarte puțin. Nick : Kelton • Am dat test cu: Just.xeS • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Să vedem cum te descurci cu armele. Welcome. Nick : Kelton • Am dat test cu: KrrN. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Menderyny • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: KindeR • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Rugby1997 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Search • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: MiGu3L • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Marco. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: DeniX • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Just.Style • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: dementul • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Alakazam • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Mr.GhosTx • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bun venit. Nick : Kelton • Am dat test cu: WarChef • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: [F4L]duBliss • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: REDBULL109 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Edited January 3, 2011 by Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 (edited) Nick : KilobaiD • Am dat test cu: h1gh. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Dupa 5 intrebari avea 3 gresite Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Kokoake. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: ByByDo . • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Carlos_Smith . • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Andr3i96. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: MiTzaRicH. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Cosm1n • A obtinut nota: 9 • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in P.D. Nick : KilobaiD • Am dat test cu: BeCrad • A obtinut nota: 9 • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine ai venit in P.D. Nick : KilobaiD • Am dat test cu: $Mitza$. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: NoReX. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Dani_Steptu. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Edi_Stepe. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Hara. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: 3 gresite in primele 8 Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Mr.Pitbull. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Edited December 30, 2010 by KilobaiD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 (edited) Nick : Kelton • Am dat test cu: Dark__Hunter • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Magestratu • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Biscuite • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Nu s-a prezentat în decurs de 3 zile la test. Nick : Kelton • Am dat test cu: DeNy90 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Nu s-a prezentat în decurs de 3 zile la test. Nick : Kelton • Am dat test cu: BoGdAnEl2000 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Leo_Messy • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Kip • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Pitbul.BogdaN • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: KNX • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Hara • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: soLeiL • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Shobo • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Atyss • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Rizi • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Edi_Stepe • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Yusuf • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: SileNzi0 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Nu s-a prezentat la test.. Nick : Kelton • Am dat test cu: Dark__Hunter • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Magestratu • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Biscuite • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Nu s-a prezentat în decurs de 3 zile la test. Nick : Kelton • Am dat test cu: DeNy90 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Nu s-a prezentat în decurs de 3 zile la test. Nick : Kelton • Am dat test cu: BoGdAnEl2000 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Leo_Messy • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Kip • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Pitbul.BogdaN • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: KNX • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Hara • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: soLeiL • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Shobo • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Atyss • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Rizi • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Vasy_Bledea • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: FlAy • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Edited January 24, 2011 by Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 (edited) Nick : KilobaiD • Am dat test cu: BanDee. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: 3 gresite in primele 5 Nick : KilobaiD • Am dat test cu: [bikeB]Flaviu. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine Ai Venit in Police Departament Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Menderyny . • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine Ai Venit in Police Departament Nick : KilobaiD • Am dat test cu: dRaGosH. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Senz0r • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Picat din primele 7 Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Scorillo. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Razvan40 . • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine Ai Venit in Police Departament Nick : KilobaiD • Am dat test cu: WTFrankY • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata (serios) Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Alex_Nitu • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata (serios) Nick : KilobaiD • Am dat test cu: a1s • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: ALex • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Motorhead01 . • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine Ai Venit in Police Departament Nick : KilobaiD • Am dat test cu: [Officer]Polanski • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Tbone_MendeZ • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : KilobaiD • Am dat test cu: Knr • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine Ai Venit in Police Departament Nick : Diabolik • Am dat test cu: suzeTa • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : Diabolik • Am dat test cu: Dany_Trif • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : Diabolik • Am dat test cu: Just.Style • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine Ai Venit in Police Departament Nick : Diabolik • Am dat test cu: Marco. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine Ai Venit in Police Departament Nick : Diabolik • Am dat test cu: 1CSXmihai1 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : Diabolik • Am dat test cu: BriceaG • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : Diabolik • Am dat test cu: Tbone_MendeZ. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Nick : Diabolik • Am dat test cu: n0b0dy • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Bine Ai Venit in Police Departament Edited February 20, 2011 by Diabolik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 (edited) Nick : Kelton • Am dat test cu: Demiras_Fabrizio • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Migu3l • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Ne0 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: SinNneD • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Pa1 • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: WarChef • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Kenji_Kasen • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: daryuS • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: DaRK__HuNTeR • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: [F4L]Bestial • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: r3g3n3sis. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Noss • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Doodleez • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: KenWood • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: ZzzumeeeR • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Sccoci • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Edited February 20, 2011 by Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 (edited) Nick : Kelton • Am dat test cu: [streeT]Fl0riaN • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: SeaL • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Joe_McDavis • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: DooDLeeZ • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Dani_Stepu • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: DubluD • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Stingaciu_Calin • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: LorDyX • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Just_Cause • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Dragutza. • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Tbone_MendeZ • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Ceaoz • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat - a retras cererea • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Louie • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: JustMed • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: ByCorleone • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Admis • Alte mentiuni: Felicitări. Nick : Kelton • Am dat test cu: Lokki • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Benny • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: cool_crs • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: [bIS]AdX • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Nick : Kelton • Am dat test cu: Flay • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Învață mai bine regulamentul. Edited March 5, 2011 by Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 (edited) Nick : Diabolik • Am dat test cu: YonutzDragutzu • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Fii mai atent Nick : Diabolik • Am dat test cu: TrOpIcOs • A obtinut nota: - • Admis / Picat: Picat • Alte mentiuni: Mai invata Edited March 9, 2011 by Diabolik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 (edited) Nick: Kelton Rank: Captain Data: 06/03/2011 Am dat test cu: Louie ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 06/03/2011 Am dat test cu: Nevastuica ADMIS / PICAT: PICATĂ Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 06/03/2011 Am dat test cu: Gang_Mihai ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 06/03/2011 Am dat test cu: Motorhead01 ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 06/03/2011 Am dat test cu: Bullz007 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 06/03/2011 Am dat test cu: [RvN]Geo ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 07/03/2011 Am dat test cu: EdDx ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 07/03/2011 Am dat test cu: MaF ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 07/03/2011 Am dat test cu: Stormeye ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 08/03/2011 Am dat test cu: Maryan1311 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 08/03/2011 Am dat test cu: h1gh ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 08/03/2011 Am dat test cu: dany.. ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 09/03/2011 Am dat test cu: Dutu14 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 09/03/2011 Am dat test cu: utzu.xd ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 09/03/2011 Am dat test cu: Boogie ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 11/03/2011 Am dat test cu: Noks ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Edited March 11, 2011 by Kelton 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meghy Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 (edited) * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: Quadro * Data: 11.03.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: kNNr * Data: 12.03.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: Pure_kmSK * Data: 12.03.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata, nu te mai grabi. * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: DooDleZ * Data: 12.03.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: Florinel.Capone * Data: 12.03.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: Eddx * Data: 13.03.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata, nu te mai grabi. * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: Crytek.Corleone * Data: 14.03.2011 * ADMIS / PICAT:ADMIS * Alte mentiuni: Felicitari * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: TeewSKraD * Data: 12.03.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: Deluxe23 * Data: 14.03.2011 * ADMIS / PICAT:ADMIS * Alte mentiuni: Felicitari * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: YourDaddy * Data: 12.03.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 5 * Am dat test cu: vo0d0ox * Data: 14.03.2011 * ADMIS / PICAT:ADMIS * Alte mentiuni: Felicitari * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 4 * Am dat test cu: vDM * Data: 07.04.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 4 * Am dat test cu: Giusepe.Capone * Data: 11.04.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. Edited April 12, 2011 by Mr Magie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 (edited) Nick: Kelton Rank: Captain Data: 12/03/2011 Am dat test cu: Nevastuica ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 12/03/2011 Am dat test cu: LorDyX ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 13/03/2011 Am dat test cu: MaF ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 13/03/2011 Am dat test cu: WhiskeY ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 20/03/2011 Am dat test cu: [F4L]Shiny ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 20/03/2011 Am dat test cu: aLLx ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 23/03/2011 Am dat test cu: Cozma ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 31/03/2011 Am dat test cu: Corneille.Harrison ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 05/04/2011 Am dat test cu: LittleMan ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 05/04/2011 Am dat test cu: Nevastuica ADMIS / PICAT: PICATĂ Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 05/04/2011 Am dat test cu: dreamcool ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 08/04/2011 Am dat test cu: Wayne ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 08/04/2011 Am dat test cu: ZzzumeeeR ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 08/04/2011 Am dat test cu: Runetus ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 09/04/2011 Am dat test cu: Bercea17 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 09/04/2011 Am dat test cu: Richard.Capone ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 10/04/2011 Am dat test cu: Doodleez ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 10/04/2011 Am dat test cu: Demiras_Fabrizio ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 11/04/2011 Am dat test cu: Sinnned ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 10/04/2011 Am dat test cu: Silvito ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 13/04/2011 Am dat test cu: [F4L]Shiny ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 14/04/2011 Am dat test cu: Ceaoz ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 14/04/2011 Am dat test cu: Queen_Deea18 ADMIS / PICAT: ADMISĂ Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 15/04/2011 Am dat test cu: Shadowfax ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 18/04/2011 Am dat test cu: Gang_Mihai ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: Felicitări. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 21/04/2011 Am dat test cu: CoryNNa ADMIS / PICAT: ADMISĂ Alte mentiuni: 1/3 Nick: Kelton Rank: Captain Data: 21/04/2011 Am dat test cu: Tazz. ADMIS / PICAT: ADMIS Alte mentiuni: 2/3 Nick: Kelton Rank: Captain Data: 26/04/2011 Am dat test cu: Noway25 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 26/04/2011 Am dat test cu: Tohaneanu ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 27/04/2011 Am dat test cu: indicator ADMIS / PICAT: PICAT ( FAILED ) Alte mentiuni: Better luck next time. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 27/04/2011 Am dat test cu: Zaid_komrokji ADMIS / PICAT: ADMIS ( PASSED ) Alte mentiuni: Welcome. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 28/04/2011 Am dat test cu: TomBoxer ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 30/04/2011 Am dat test cu: Diablo ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 30/04/2011 Am dat test cu: Archer ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 30/04/2011 Am dat test cu: DonSergio ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 30/04/2011 Am dat test cu: deagle19 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Edited April 30, 2011 by Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuC Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 * Nick: Armando_Corttez * Rank: 6 * Am dat test cu: Traista * Data: 10.04.2011 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meghy Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 * Nick: Mariano_Corttez * Rank: 4 * Am dat test cu: Strutterr * Data: 12.04.2011 * ADMIS / PICAT:ADMIS * Alte mentiuni: Felicitari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted April 20, 2011 Author Share Posted April 20, 2011 * Nick: [F4L]Dextter * Rank: 6 ( Assistant Chief ) * Am dat test cu: [F4L]John * Data: 20.04.2011 * ADMIS / PICAT: Admis * Alte mentiuni: 1/3 greseli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 (edited) Nick: Nicu Rank: 5 Am dat test cu: Easy. Data: 21 Aprilie 2011 ADMIS / PICAT: Picat Alte mentiuni: Mai invata. Edited April 21, 2011 by Nicu40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 (edited) Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: CyUFy_Tm Data: 21 Aprilie 2011 ADMIS / PICAT: Picat Alte mentiuni: Fi mai atent data viitoare. Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: FNR Data: 25 Aprilie 2011 ADMIS / PICAT: Picat Alte mentiuni: Mai invata. Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: RiddeR Data: 25 Aprilie 2011 ADMIS / PICAT: Picat Alte mentiuni: Mai invata. Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: Dark_Hunter Data: 26 Aprilie 2011 ADMIS / PICAT: Picat Alte mentiuni: Mai invata. Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: syl01 Data: 27 Aprilie 2011 ADMIS / PICAT: Picat Alte mentiuni: Fi mai atent data viitoare. Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: Don.Michael Data: 28 Aprilie 2011 ADMIS / PICAT: Admis Alte mentiuni: Felicitari. Edited April 28, 2011 by Royce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 (edited) Nick: Nicu Rank: 5 Am dat test cu: MarketUS Data: 25.04.2011 ADMIS / PICAT: Admis Alte mentiuni: 2/3 Nick: Nicu Rank:5 Am dat test cu: Mariano_Corttez Data: 30.04.2011 ADMIS/PICAT: Admis Alte mentiuni: 5/3 Edited April 30, 2011 by Nicu40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: StormeYe Data: 1 Mai 2011 ADMIS / PICAT: Picat Alte mentiuni: Fi mai atent data viitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 (edited) Nick: Kelton Rank: Captain Data: 01.05.2011 Am dat test cu: c1uh1 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 01.05.2011 Am dat test cu: Dienutza ADMIS / PICAT: ADMISĂ Alte mentiuni: Felicitări. Edited May 1, 2011 by Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: Kip Data: 1 Mai 2011 ADMIS / PICAT: Admins Alte mentiuni: Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Nick: Kelton Rank: Captain Data: 04.05.2011 Am dat test cu: Andrew. ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 04.05.2011 Am dat test cu: DanielSipos ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 (edited) Nick: Kelton Rank: Captain Data: 05.05.2011 Am dat test cu: Ciccio ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: A aplicat și la Hitman și a fost acceptat. Nick: Kelton Rank: Captain Data: 05.05.2011 Am dat test cu: MrBl00d ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Mai învață. Edited May 5, 2011 by Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Nick: Royce Rank: Captain ( 5 ) Am dat test cu: ISeeVoices. Data: 6 Mai 2011 ADMIS / PICAT: Picat Alte mentiuni: Mai invata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 * Nick: [F4L]Dextter * Rank: Assistant Chief * Am dat test cu: Diablo * Data: 10.04.2011 00:30 * ADMIS / PICAT: PICAT * Alte mentiuni: Mai invata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts