Jump to content

Pushing server limits

Bobo
 Share

Recommended Posts

Acum o saptmana a mai fost un event tot de acest gen in care ne-am strans cat mai multi jucatori. S-a inregistrat un numar de aproximativ 100 jucatori.

Vreau ca de data asta sa fim peste 300 jucatori online pe Vinewood pentru a face cateva poze. Cu aceasta ocazie vreau sa trecem si peste numarul maxim de 330 playeri online.

Data si Ora : 21.05.2010 - 19:30 .

Durata : Aproximativ jumatate de ora

Premii : Poate +1 level.

Reguli :

1. Cine da un pumn are ban 3 zile, cine trage cu arma are ban 7 zile.

2. Cine face spam are mute 12 ore.

3. Fara survolare de elicoptere sau aruncarea de avioane/masini pentru distrugere event, altfel ban permanent.

4. Toate masinile le lasati la baza dealului, nu mai veniti pe partea de sus.

5. Fara undercover.

Nu uitati, vineri la 19:30

Nu este necesar sa postati mai jos cine vine si cine nu. Doar daca aveti nelamuriri postati.

Exact de ziua mea.. :D Fain.. dar daca as primi unban as veni :)

Bafta Bobo... :)

Faine toate eventurile facute de Admini... (Alin.Amasttid, RazR, Kip, Mastertrap21, Bobo) :)

Dragos, poti pleca, si sincer sunt fericit ca nu poti sa vi.. :-J ... ce oameni

Edited by BlizZard

Exact de ziua mea.. :D Fain.. dar daca as primi unban as veni :)

Bafta Bobo... :)

Faine toate eventurile facute de Admini... (Alin.Amasttid, RazR, Kip, Mastertrap21, Bobo) :)

Dragos, poti pleca, si sincer sunt fericit ca nu poti sa vi.. :-J ... ce oameni

Stai linistit chiar daca joci cu multi account si unii se fac k nu vad ... o sa fiu acolo stai linistit ;)

Foate frumos bobo dar am o problema la 19:30 inca mai sunt unii la scoala :|

Ps. Ma bucur k e ziua ta darskideofsoul , dar ne bucuram si mai mult k ai ban permanent ;)

Bobo ai putea sa o faci putin mai tarziu?Pana acuma din cate am vazut pe parcursul zilei orele cand ajungem la multi playeri sunt 20-21....Ai Putea face la ora 20:30?Si pt ca sunt mai multi pe server,dar si pentru ca asa voi putea si eu sa fiu online si sa fiu in Poza,fiindca am antrenament de fotbal..Dati toti Massuri pe mess sa fim 330+ sa fie cel mai frumos event;)go go go! :b-emo::b-emo::b-emo:

Am o propunere sa se faca Sambata la aceiasi ora ... eu stiam k suntem mai multi sambata seara ;)

Edited by DragosCosminel

Bobo ai putea sa o faci putin mai tarziu?Pana acuma din cate am vazut pe parcursul zilei orele cand ajungem la multi playeri sunt 20-21....Ai Putea face la ora 20:30?Si pt ca sunt mai multi pe server,dar si pentru ca asa voi putea si eu sa fiu online si sa fiu in Poza,fiindca am antrenament de fotbal..Dati toti Massuri pe mess sa fim 330+ sa fie cel mai frumos event;)go go go! :b-emo::b-emo::b-emo:

Nu este necesar sa postati mai jos cine vine si cine nu. Doar daca aveti nelamuriri postati.[/qoute]

Va multumesc ca faceti spam.

Level +1 daca face razr comanda.

Baieti?A spus Bobo sa numai scrieti care va fi prezent sau care nu!

P.S: ideea mea,decat sa stati pe forum sa scrieti prezent/absent mai bine incepeti sa dati massuri pe mess ca sa batem recordul si sa fim 330 minim:X:X

Acum o saptmana a mai fost un event tot de acest gen in care ne-am strans cat mai multi jucatori. S-a inregistrat un numar de aproximativ 100 jucatori.

Vreau ca de data asta sa fim peste 300 jucatori online pe Vinewood pentru a face cateva poze. Cu aceasta ocazie vreau sa trecem si peste numarul maxim de 330 playeri online.

Data si Ora : 21.05.2010 - 19:30 .

Durata : Aproximativ jumatate de ora

Premii : Poate +1 level.

Reguli :

1. Cine da un pumn are ban 3 zile, cine trage cu arma are ban 7 zile.

2. Cine face spam are mute 12 ore.

3. Fara survolare de elicoptere sau aruncarea de avioane/masini pentru distrugere event, altfel ban permanent.

4. Toate masinile le lasati la baza dealului, nu mai veniti pe partea de sus.

5. Fara undercover.

Nu uitati, vineri la 19:30

Nu este necesar sa postati mai jos cine vine si cine nu. Doar daca aveti nelamuriri postati.

Cititi astea ca dupa incepeti si plangeti daca luati ban, nu ca 'x e prezent' :)

Ma oameni buni , voi care parte a frazei "Nu este necesar sa postati mai jos cine vine si cine nu. Doar daca aveti nelamuriri postati." nu o intelegeti ? . A zis clar Bobo , doar daca nu intelegeti ceva sa intrebati ... nu "x" o sa fie prezent , "y" n-o sa lipseasca s.a.m.d :-J . Ati face orice pentru + 1 este ? :> . Mor cand va vad ... :| + 1 + 1 +1 +1 numai +1 aveti in cap ... v-a facut observatie si ale , si CartofSM, nu intelegeti ? /:)8-|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.