Jump to content

SOTW # 15

christiaN
 Share

Recommended Posts

SOTW Number : 15

Tema : Movies

Dimensiuni : Minim 300x125 maxim 450 x 150

Puteti sa folositi orice render / stock legat de Movies !

Informatii :

•Inainte sa postati cititi Regulamentul.

•Creatile sa nu contina numele vostru pe ea , ci doar SOTW #15 B-Zone.

•Castigatorul va primii urmatorul banner :

45248260801377802757.png

Creatiile mi le trimiteti mie prin PM pana pe data de 24 Mai 2010.

Guest ChineseMan

vote 1 :)) imi plac efectele de pe langa maini !

Edited by ChineseMan

vote 2 imi place cum a lucrat cu smudge .. si prima lucrare este bine facuta cu toate efectele dar votul mi se indreapta spre a 2a lucrare ..

Ma cristal eu ti-am dat niste SS-uri cu rolex(autorul creatiei nr.4) cand cerea voturi pe messenger si vad ca tu n-ai facut nimic+ca si-a facut un cont pe forum ca sa se voteze. Ar trebui descalificat.Ceilalti care au votat creatia nr.4 la rugamintea lui rolex ar trebui sa le fie rusine

Edited by c0s7eL

Ma cristal eu ti-am dat niste SS-uri cu rolex(autorul creatiei nr.4) cand cerea voturi pe messenger si vad ca tu n-ai facut nimic+ca si-a facut un cont pe forum ca sa se voteze. Ar trebui descalificat.Ceilalti care au votat creatia nr.4 la rugamintea lui rolex ar trebui sa le fie rusine

prietene si eu tot ca a zis Rolex crezi ca am votat ?:|

Prima logic ... efectele fac totu'. Si-mi place tema, cei 4 fantastici :)

Mai bine faci un POOL ... si pui imaginile ... ai un exemplu la Admin Table. Pt. cristal.

#1: Efectele sunt frumoase,lucrate...insa daca mai lucrai unpic la depth era perfect.

#2: E foarte frumoasa,efectele asezate bine si culorile sunt perfecte,nu predomia sute de culori,dar e putin cam mult smudge.

#3: Nu e cine site ce,aruncate niste texturi de jur imprejur,putin smudge si gata....focusul nu e lucrat DELOC.

#4: Nu e cine stie ce,mai mult e o poza redimensionta,iar efectul ala de motion blur nu arata chiar bine.

#5: Lucrarea arata foarte bine,depth-ul e lucrat,lumina e buna,iese in evidenta renderul,dar schimba resursele alea ca is "patratoase" ,se vad marginile alea nerge si strica tot. :|

#6: Ideea e buna :)) ,dar e prea simplu...nu are nimic special.

In concluzie votez lucrarea numarul #2,as fi votat lucrarea 5,dar resursele alea sunt aiurea.

Edited by Tudor

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.