Jump to content

[Signature Tutorial] Incepatori !

Guest ChineseMan
 Share

Recommended Posts

Ma... iti apreciez efortul , dar mai intai trebuie sa inveti tu ca sa-i inveti pe alti , eu am facut primul meu tutorial la vreo 7-8 luni dupa ce m-am apucat adica acum 2-3 sapt. si anume lectia 7 b-zone de care nu sunt asa mandru pentru ca nu e cine stie ce , in fine iti urez bafta in continuare sper sa avansezi cat mai repede.

Hai ma fii serios. Dupa cum bine spune Florynacyo, mai bine inveti tu, apoi sa ii inveti pe alti .

Guest ChineseMan

ma stiti ce ! de acuma in colo nu mai fac nimic ptr voi! eu am incercat sa fac ceva ptr incepatori si voi un doi sariti cu gura! (flori are si el dreptate asa umpik) daca nu iti place chuck poti oricand sa te intorci de unde ai venit (e g )

master-9 , nu ai integrat textul bine dar merge.. si nu ai bagat border...

Edited by ChineseMan

Sa fim serios omule.... :|

Intradevar felicitari pt efort >:D<<'>,dar daca vrei sa faci ceva calumea,si sa invete cineva ceva de la tine mai exerseaza tu mai intai,pt ca nu e nimic bun din ce ai facut tu acolo,sincer si fara suparare.Oricum felicitari incaodata pentru efort.

Ok e destul de bun dar nu e cine stie ce.. zici ca e pt incepatori.. pai incepatorii pot mai mult de atat ! Puteai sa il mai complici nitzel - sa adaugi mai multe c4d-uri , sa pui in stock dragut, sa dai blur, sharpen si altele. Sa nu mai zic ca te-ai complicat cu smudge in loc sa dai motion blur si la vorder iei din capul renderului...

In fine am facut si eu, dar am mai pus nijt c4d-uri pt efect de profunzime si la buline am modificat nitel ca sa fie mai amuzante :))

95617956136873091200.jpg

Am incercat sa fac,am mai pus eu pe acolo,dar vreau sa vad ce zici :P

43656083340538461446.jpg

Foarte explicit tutorialul. gg >:D<<'> :)>-

Edited by Opi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.