Jump to content

SOTW #61

Dani
 Share

Recommended Posts

• Signature of the week number: 61.
  • Tema: Summer.
  • Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale.
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 07.06.2015.
  • Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #61", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ".

Castigatorul va primi 3€ pe clienti.b-zone.ro.

Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd.

Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''.

lucrarea nr 1- asa nu, chenaru ala iese mai mult in evidenta decat tema principala, drop shadow-u ala nu isi are locu'

lucrarea nr 2-textu-i bun, lafel si stock-u da l-ai acoperit prea mult de efecte si nu se mai intelege ceva din imagine, culoarea la stroke nu da bine.

lucrarea nr 3-mult prea simpla in comparatie cu celalalte lucrari

lucrarea nr 4-e ok, imaginile reflecta actiunile verii, culorile si efectele sunt bune, dar stroke-ul mergea putin mai mic, textul nu se vede, trebuia sa folosesti o culoare in contrast cu restul imaginilor.

lucrarea nr 5-plina de lumina, de viata, dar nu imi place acel pattern pus si nici stroke-ul, textul si efectele de pe stock arata bine. thumbs up

lucrarea nr 6-ideea e interesanta, fiecare imagine din semnatura reflecta tema acestei editii, textul da bine si el umplut cu o imagine de ..vara, singurul lucru care nu imi place este ca prima poza din set este blurata, puteai folosi in loc de prima imagine una cu o paleta de culori asemanatoare imaginii 3-5 si creeai un acordeon frumos.

votez lucrarea nr 6. Felicitari si succes tuturor participantilor, sa aveti parte de o vara frumoasa si plina de distractie.

Edited by AIM MIonut

1 - chenare ok, imagini potrivite, stil adecvat, simplu și frumos;

2 - gradientul strică puțin, la fel și excesul în blur, însă frumoasă lucrare, felicitări;

3 - o lucrare micuță, însă imaginea aleasă este una potrivită, însă contrastul strică foarte mult;

4 - textul nu e prea bun, imaginile,fata e ok, să vezi toată lumea acolo cum se bălăcește la ștrand, iar chestia cu înghețata, ai avut imaginație bogată, felicitări.

5 - Prin acel peisaj ales de tine, alături de mașină, nu e unul ales bine, plus că acele pattern-uri din colțuri ar strica puțin, însă îți dau un plus pe text, frumos făcut.

6 - lucrare foarte bună din punct de vedere al ochilor mei, îmi place ideea gândită, îmi plac efectele puse, îmi place textul, te-ai gândit bine la clipping mask pe text, sau e pus pe overlay (e 22:26, habar n-am ce e), felicitări

Votez lucrarea cu numărul 1, deoarece mi se pare o idee foarte simplă și frumoasă, scurt și la obiect.

O vacanță plăcută, vară frumoasă, să vă întâlniți cu rudele apropiate, vă urez succes tuturor participanților.

Lucrarea 1 este bună cât de cât dar nu prea îmi place Clipping Mask-ul care l-a pus pe text și textul ''B-Zone Community'', a stricat aspectul lucrării dar este a doua cea mai bună din punctul meu de vedere.

Lucrarea 2 este o lucrare cu un Blur și cu un Text foarte frumos dar bordura este pe Soft Light/Overlay și se îmbină culorile fotografiei în bordură, putea să pună ''B-ZONE.RO'' în alt loc.

Lucrarea 3 este probabil cea mai slabă, nu prea am ce să comentez, niște efecte pe la soare, textul este slab.

Lucrarea 4 a respectat din plin tema dar degeaba, acel Stroke a stricat aspectul, se mai putea lucra și pe la efecte.

Lucrarea 5 are un text care este cât de cât bun față de multe altele însă nu a fost o idee inspirată plasarea celor 2 pattern-uri în colțuri, însă aș plasa această lucrare pe locul 3 într-un top.

Lucrarea 6 este cea mai bună de la acest SOTW61, deși nu s-a lucrat la fel ca la prima lucrare, arată mult mai bine ca outcome și a arătat mai multă inspirație.

În concluzie votez a 6-a lucrare.

Votez cu lucrarea numarul 1.

Lucrarea 1: Chenarele fac tot aspectul dupa parerea mea, imaginile folosite sunt perfecte, efectele sunt bine alese, atat textul cat si imaginile sunt bine pozitionate si textul are si efectele potrivite si font-ul potrivit.

Lucrarea 2: Textele nu au fost bine pozitionate, efectele folosite nu sunt diferite, speciale as putea spune, sunt aceleasi pe care le intalnim si la request-uri, border-ul prea strident, cat despre imagine nu este cea mai potrivita.

Lucrarea 3: Imaginea e secata de efecte, dimensiunea ar fi putut fi mai mare si textul nu se potriveste.

Lucrarea 4: Textul nu se intelege, efectele nu sunt remarcabile si nu imi place stock-ul folosit, nu are un aspect destul de estetic si nu se ricica la nivelul celorlalte imagini.

Lucrarea 5: Este printre reusita si finut lucrata, efectele sunt potrivite, text-ul bine pozitionat, stock-ul arata bine, nimic de comentat.

Lucrarea 6: Efectele sunt frumoase, ideea e originala si textul se potriveste.

Votez lucrarea numărul #6. Iubesc ideea de a împărții cam tot ce înseamnă vară în zone distincte în imagine. Efectele și textul sunt foarte bune, prin urmare aceasta este lucrarea care consider că merită să câștige.

Castigatorul editiei cu numarul 61 SOTW este . Felicitari.

Astept un PM din partea ta care sa contina e-mailul contului de pe shop.b-zone.ro.

Ne vedem cu LOTW.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.