Jump to content

Parere - Radio Taraf

Helsinng

Radio Taraf - Parerea voastra  

85 members have voted

1. 1. Ce parere aveti despre stergerea postului de Radio 'Taraf

Recommended Posts

Ce pula mea injur ?

Alt lucru pe care nu-l inteleg!!

Ba, voi acuma stati si va certati care sunteti si care nu sunteti cocalari! Doamne fereste!

Stati si va certati in fata unui monitor unu' cu altu'. Pana la urma ascultati frate ce gen de muzica va place...

Daca asculti manele, nu esti neaparat ''redus mintal'' ''cu IQ mic'' sau mai stiu eu ce aberatii spuneti cu ajutorul tastaturii...

@@Covrigel, Prietene, poate esti tu mai mare de cat mine, nu stiu, dar nu ne tragem de sireturi acuma sa ne facem prosti sau mai stiu eu cum, ok?

Vedeti-va de viata reala si treburile voastre si nu mai va certati intr-un topic pe internet aiurea. Stati fata-n fata daca tot sunteti tari in cearta. Pentru cunoscatori, ascultati:

Nu mai vreau sa comentez alaturi de voi. Salut.

Tot asta e baza.

Binee tu elefant mi-a plăcut ce ai zis.

Adevărat adică vă duceți la o petrecere imediat toată lumea dansează și când colo vă aud NU-MI PLAC MANELE. ȘI DAIA ASCULTAȚI LA PETRECERI SAU ȘTIU EU CÂND

DECÂT SĂ ASCULT RAP CARE SE ÎNJURĂ TOATĂ ZIUA, AȘA POT SĂ ÎNJUR EU ȘI ZICI CĂ, CÂNT RAP

Sau poţi asculta rap de calitate.

@, explica-mi sensul cuvantuuli "Cocalar" domnule rocker ,rapper etc.

Româna, domnule manelist.

@@NUSUNTDEDE, Poftim :

Se recunoaşte, de obicei, după freza plină de gel, lanţuri groase de tinichea la gât, tricou mulat şi bineînţeles roz inscripţionat cu „De puta madre” sau „Gigolo Italiano 800$”

Cocalarului îi place de obicei să se pozeze în oglindă şi apoi să posteze pozele pe contul lui de hi5, plin de sclipici şi steluţe.

Spre uimirea noastră ştie să folosească tehnica modernă foarte bine, reusind să prelucreze foarte artistic pozele, adăugându-le cu mare măiestrie o grămadă de steluţe, inimioare şi texte inteligente. Foloseşte Yahoo Messenger pentru a ţine contactul cu membrii haitei şi pentru a da cât mai multe massuri din ce în ce mai idioate. Deşi în aparenţă animal inteligent, cocalarul nu ştie să se exprime decât prin fapte. O caracteristică aparte a cocalarilor este folosirea cratimei când nu trebuie sau acolo unde nu ar fi trebuit să existe niciodată: î-şi, face-ţi, etc.

Poartă în permanenţă ochelari de soare, chiar şi noaptea şi bineînţeles telefonul mobil de ultimă generaţie cu care poate reda în difuzor sunete percepute ca noi oamenii ca nişte zgomote ciudate, dar care pentru cocalar reprezintă „alinarea sufleţelului”.

Cocalarul umblă în haită, manifestându-se destul de zgomotos la apariţia femelei, denumită şi piţipoancă sau prinţesă.

Definitie din DEX : cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier. 3. (peior. – între rromi) țigan de cea mai joasă speță.

Mai vrei ?

Poate scapam de manelarii infecti care au dus serverul la declin.

Ce legatura are radio taraf cu manelarii infectii despre care vorbesti? Serverul e in declin deoarece adminii dorm si conducerea nu face nimic cu codatii si se asteapta la nesfarsit noul anticheats dar nimic... Scoaterea unui radio care pentru unii insemna amuzament si altii pur si simplu vroiam sa asculte nu cred ca e soluatia, cu ce te deranjeaza pe tine ca e radioul in lista? nu asculti nu dai pe el si gata.

Eu sincer sunt indiferent. Daca chiar imi place acest gen de muzica pot accesa foarte usor youtube-ul care e plin. Din cate am auzit acesta a fost scos deoarece cand se faceau dedicatii, se faceau si pentru comunitatea rivala si se considera reclama. Asa am auzit eu, acum nu stiu...

Am votat pentru Taraf.

Cea mai proasta alegere sa scoti Taraf FM.

Cu ce deranja in acea lista, daca no-liferii rockeri nu asculta asa ceva, de ce sa ii pedepsiti si pe ceilalti.

Eu ascult Kiss FM de mic copil, este post-ul de radio nr.1 pentru mine, dar ascult si manele. Ascult de toate, mai putin rock, dar eu nu judec ca voi sau injur, un gen de muzica. ( am zis no-liferi rockeri pentru ca voi va credeti smecheri si judecati aiurea, poate asa vedeti cum este, stiti proverbul: ,,ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" )

De ce nu vreti sa incetati cu criticile si toate cele?

Daca asculti manele = tigan, doar pentru ca Florin Salam si Guta si restul sunt tigani, eu ascult si sunt roman si 100% @, asculta si el manele si tot roman este [ sa spui vorba ta, aia cu MaDoXeL :P ].

De ce sa ascult RADIO B-ZOne ?? Cine asculta radio b-zone, 5% din server ?

Vorba lui @,

"asa-i romanuasu' nostru frate, nu poate face un lucru complet sa nu strice ceva. Ideea sa scoata Taraf nu isi are rostul, e vorba de Radio B-Zone, care saracu' nu ii ascultat nici de 5% din membrii comunitatii si ce ne-am gandit...Hai sa scoatem tarafu' sa ne facem noua audienta ca poate ce-stii, avem succes si la Radio B-Zone. Oricine are dreptul de a alege ce doreste sa asculte, in Taxi nu se mai urca nici 50% din cei care se urcau, doar pentru simplu' motiv ca "N-ai manele baiatu?" . Asta e, ne multumim cu ce avem ca n'avem de ales. "

Ce zice el aici, sunt perfect de acord.

Nu-mi pasa ca toti copii satanistii ma vor critica ca sunt manelar, nu-mi pasa sa stiti. Pe langa manele ascult si muzica normala si Kiss TV in fiecare zi.

Cum zice AllenMinio, cu ce va deranjeaza daca este in lista, nu ascultati si gata.

Cu ce drept jignesti un gen de muzica, doar pentru ca nu-ti place?

Ok, eu ascult 2 genuri de muzica, dar nu si rock, dar niciodata nu am zis "bagameas ***** in muzica rock"

Cui ii place, asculta, cui nu evita si gata..

Mergeti intr-un club, acolo sunt toate genurile de muzica, ce faceti? Va duceti afara cand se reda manelele ori va inchideti in WC..

Daca ascult manele inseamna ca nu gandesc sau nu stiu sa scriu, sa ma exprim corect? Bun, am gresit o litera, un cuvant.. Nimeni nu este intelept, toti gresim, mai ales in fata unei tastaturi.

Fiti normali, cu capul pe umeri, dar mai ales... fiti oameni corecti. Invatati ca: daca voua nu va place ceva, nu trebuie neaparat ca si cel de langa tine sa urasca ce urasti si tu. Fiecare are stil-ul lui, ideile lui si VIATA lui pe care si-o alege sa o traiasca cum vrea.

#LaPetreceriMaImbatPeManele / #VremTarafFmInapoi!

#MaDoXxX.TalentMergator

Acum 1 an si ceva am facut o propunere ( http://forum.b-zone.ro/topic/201306-propuneri/, propunerea 2 ), a fost respinsa din pacate.. insfarsit dupa 1 an a fost implementata.

Sa va aud acuma cum suferiti, a da.. am uitat, voi aveti "valoar3". Mergeti in tiganime, dansati si cantati cu acele persoane. Din pacate in Romania exista persoane ca voi, manelisti si tigani.

Am auzit discutii gen: "Eu ma las de sa-mp, daca nu se adauga radio Taraf" Lasati-va, nu va tine nimeni.

Asa "una de jale" pentru voi:

Cel mai bun update ;)

88

Am citit din pacate comentariile...Doamne fereste. Ziceti voi ca cei care asculta manele sunt "tigani" si multe alte insulte. In primul rand, cu mentalitatea asta ati cazut drastic din punct de vedere moral.

Ce dovada dati ca insultati membrii care favorizeaza un anumit gen muzical?

1. Este o tara libera in care fiecare asculta ce vrea el, motiv pentru care nu inteleg de ce ai scoate un anumit gen dintr-o grila de posturi rulate zilnic de atatia membrii. De ce "manelistii tigani" nu au facut scandal cand a fost introdus in grila de radio-uri postul numit "Rock FM" ? Pentru ca ei sunt niste "tigani" si se cred valorosi? NU! Ei au avut o cultura mai presus de cei care va credeti judecatori. Citind undeva printre primele comentarii zicea ceva de genul "foarte bine ca s-a scos Taraful pentru ca din cauza tiganilor acestia s-a distrus serverul".

2.Facand legatura strict cu serverul de SA:MP(rpg 1), de exemplu, intri in taxi, ii spui sa te duca undeva, soferul din taxi, te intreaba de cele mai multe ori daca preferi un gen muzical sau nu. In cazul in care canta manele, il rogi sa schimbe, si a schimbat. Uite ca "manelistii tigani" au avut bunul simt sa tina cont si de parerea celor din jur. Acesta a fost un caz trait de mine, nu din filme, patit in urma cu aproximativ 2 saptamani.

3. Se facea reclama zici? Avand in vedere ca te crezi un personaj cult, cunosti foarte bine celalalte servere si este alegerea ta unde vrei sa joci, si de ce vrei sa joci asa ca nu se pune problema.

4. Asculti manele esti incult ? Esti prost crescut? Precum ziceti unii din voi? Ai avut un exemplu putin mai sus. Madoxxx, avand in vedere ce argumente clare si expresive ti-a dat eu unul nu l-as prea crede cult. Il cunosc de mult timp si este o persoana la locul ei.

5. "Sa va aud cum suferiti toti" , pai baiatu' tin sa te informez ca noi "manelistii" suntem niste persoane cu cei 7 ani de acasa si facem referire doar la aceasta masura luata de persoanele "de sus", nu facem deloc referire la voi, cei care aveti alte orientari muzicale fata de noi.

Persoanele care nu asculta manele, sunt niste persoane mult mai culte si citite decat restul? Nu prea e logic. Avand in vedere ca va credeti mai presus, ati putea incepe prin a nu mai judeca pe altcineva, mai ales dupa ce gen muzical prefera, ar fi un + omenirii.

Am reușit să îmi pierd o parte din timpul meu, și așa prețios, citind inepțiile voastre. Dar ghiciți ce? Mi-am făcut și o părere, nu v-ați fi așteptat la așa ceva, nu?

Hai să o luăm cu începutul, cu părerea care ține de persoana mea. Majoritatea celor care și-au oferit o parere PRO, pentru readucerea postului taraf, au media de vârstă cuprinsă între 12 și 17 ani, ceea ce îmi dă de înțeles faptul că încă sunteți în căutarea gustului în muzică. Petreceri, manele...sure, de parcă în alte țări, unde nu s-a auzit de manele, ăia chiar nu se distrează la nunți/petreceri, ăia sunt niște triști, noi suntem cei mai mari petrecăreți, și totodată o nație de leneși inculți care nu sunt în stare să scrie în propria lor limbă. Pentru mine personal scoaterea acestui lucru este un mare plus, m-am săturat de tineretul bovin să îmi pună manele în mașină, sau să îmi ceară să le pun taraf până ajung la jail. Mie unul mi-a ajuns. Da, m-am săturat de cretinisme de genul:

#VALOARE

#MAGIE

#TALENT

#PUTERESIVALOARE

#VALOAREDEAIAMARE

Acum vine și părerea colectivă. Nici de aia nu credeați că am, nu-i așa?

Nu cred că era chiar într-o necesitate absolută scoaterea acelui post de radio, având în vedere ca sunt lucruri mai importante ce trebuie rezolvate pentru buna mișcare a lucrurilor pe server. Cred că scoaterea acestui post a fost oarecum un atac adus la adresa playerilor care idolatrizează acest gen de sunete, mai mult sau mai puțin îndrăgit de masele de oameni. Se putea ușor scoate și Rock FM, pentru a avea egalitate, într-o oarecare măsura.

Daca asculti manele nu inseamna ca esti cocalar ba Covrig. Nu stii ce-i muzica buna. La ora 4 dimineata crezi ca are cineva chef sa asculte o melodie trista rau sau un dement care canta rock? Fiecare asculta ce vrea, ce petrecere mai e fara manele? Bagati Tarafu sau macar alt post de radio.

Maine la ora 17:00 pe serverul RPG1, vreau sa ne adunam cat mai multi playeri, astfel incat sa ne despartim in 3 grupuri. Grupul 1 va merge la Kelton, grupul 3 la Bobo, iar 3 la unul dintre scripteri. Ii batem la cap pana ne dau manelele inapoi1

@@valeriu12, te bate viata !!! :O

1) Nu mai fii asa fricos, este doar un joc, nu iei WARN sau BAN in REAL LIFE, doar in joc asa ca nu-l mai trai mai mult ca pe propria ta viata. Fii matur, macar tu, din cate vad in poza ta, esti micut si ar fii bine sa gandesti rational din timp ;)]

2) SFAT: Schimba poza de profil.

WTF, ce faci treaz la ora asta??

Ati ajuns sa iubiti jocul asta astfel incat sa va dati viata pentru el si sa nu mai dormiti cat trebuie sau ce??

@@Seether, am fost colegi, te cunosc si nu am nimic cu tine.

Eu am zis ca ascult si muzica normala si manele, tu vii si jignesti manelele. Care-i problema pana la urma, nu dai pe postul ala.

Daca eu as jignii muzica rock nu ti-ar convenii. Se numeste DISCRIMINARE ce este aici. Au scos manelele dar pentru voi, SATANISTI FRUSTRATI, au lasat Rock FM si toate alea.

Cum a zis Regenesis, putea sa scoata cele 2 post-uri si eram impacati toti.

Ascultam si taraf, cateodata nu pentru ca erau manele ce ma dezgustau si nu m-am dus la bobo sau kelton sa le spun asta, stii ce am facut?

Am schimbat post-ul si aia a fost.

Nu deranja cu nimeni acel post in lista, nu asculti, nu dai.

@,

#AMVALOAREDAIAMARELAKILOGRAMSISUNTVALOROSPANACANDVOIMURIIINCOSTIUGULMEUCUHAURPLINDEBANI

#SICANDMORAMVALOARE

@@valeriu12, te bate viata !!! :O

1) Nu mai fii asa fricos, este doar un joc, nu iei WARN sau BAN in REAL LIFE, doar in joc asa ca nu-l mai trai mai mult ca pe propria ta viata. Fii matur, macar tu, din cate vad in poza ta, esti micut si ar fii bine sa gandesti rational din timp ;)]

2) SFAT: Schimba poza de profil.

WTF, ce faci treaz la ora asta??

Ati ajuns sa iubiti jocul asta astfel incat sa va dati viata pentru el si sa nu mai dormiti cat trebuie sau ce??

@@Seether, am fost colegi, te cunosc si nu am nimic cu tine.

Eu am zis ca ascult si muzica normala si manele, tu vii si jignesti manelele. Care-i problema pana la urma, nu dai pe postul ala.

Daca eu as jignii muzica rock nu ti-ar convenii. Se numeste DISCRIMINARE ce este aici. Au scos manelele dar pentru voi, SATANISTI FRUSTRATI, au lasat Rock FM si toate alea.

Cum a zis Regenesis, putea sa scoata cele 2 post-uri si eram impacati toti.

Ascultam si taraf, cateodata nu pentru ca erau manele ce ma dezgustau si nu m-am dus la bobo sau kelton sa le spun asta, stii ce am facut?

Am schimbat post-ul si aia a fost.

Nu deranja cu nimeni acel post in lista, nu asculti, nu dai.

@,

#AMVALOAREDAIAMARELAKILOGRAMSISUNTVALOROSPANACANDVOIMURIIINCOSTIUGULMEUCUHAURPLINDEBANI

#SICANDMORAMVALOARE

" Sa moara toti manelistii " ca noi avem Rock FM.

Eu zic ca ar trebuii sa se reintroduca deoarece este dreptul nostru sa ascultam muzica care ne place. Acesta este rasism

Esti un baiat dragut, frumos, dar iti recomand un alt gen de muzica daca vrei un viitor ca-n filme.

Nu o sa votez deoarece o sa zica ca din cauza reclamelor a fost scos.

Dar voi, astia care nu ascultati manele, daca va duceti la ziua unui prieten si baga manele ca sa va distrati si tu nu le suporti, ce faci? Te duci si ii spui: Ba, vezi ca nu-mi plac manelele, inchide-le, lasa ca-ti pun eu muzica buna, etc.... Asa-i nu?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.