Jump to content

Banner B-Zone

AsaSSinuL1
 Share

Recommended Posts

scz de of topic .. gladus critical cu niste sfaturi nu cu jigniri .. macar sa chinui si a facut ceva

am zis ca lucrarea e oribila asta inseamna ca l-am jignit pe el?l-am injurat sau cv?nu!

Terminati ma ... daca atat a reusit, de ce sariti in capul lui ?

ON : Nu reprezinta nimic acest banner... este doar un text , iar in spate un efect ceva, nu-mi dau seama ce poate fi.

Iar acea "coroana" imi sugereaza putina "cocalarie" :)) .

Voi incerca si eu in urmatoarele zile un banner.

Dragut, efortul conteaza. Nu-i asculta pe ceilalti, fa altul mai frumos si da-le peste gura ! Lasa ambitia sa te conduca.

frumos,gj,si nui baga in seama pe ''nenorociti'' de astia care stiu numai sa bage de vina,si sa dea cu gura,faceti voi care va credeti asa destepti si de experimentati,iar tu gladus,pe la toate te-am vazut mai mult doar dand cu gura, fa tu unu klumea,daca te dai asa destept sau Shut the fuck up

;)

Edited by Mascota

frumos,gj,si nui baga in seama pe ''nenorociti'' de astia care stiu numai sa bage de vina,si sa dea cu gura,faceti voi care va credeti asa destepti si de experimentati,iar tu gladus,pe la toate te-am vazut mai mult doar dand cu gura, fa tu unu klumea,daca te dai asa destept sau Shut the fuck up

;)

man intre mine si asasin e o diferenta foarte mare....si cum adica ca s afac eu cv misto? uitate la photoshop la creatii si mia lasama cu dastea...

A iesit frumos :), mai trebuie lucrat umpic :).

Nu te lua dupa ceilalti, nu stiu sa aprecieze efortul depus :)).

GG, te mai asteptam si cu alte creatii :).

man intre mine si asasin e o diferenta foarte mare....si cum adica ca s afac eu cv misto? uitate la photoshop la creatii si mia lasama cu dastea...

ON:Bravo mulumim continua sa exersezi.

OFF:Ma gladus prin reply-ul de mai sus ca nu ai mai mult de 12 ani :|.Stiu ca tu esti mare "expert" in PS dar puteai sa taci si sa-l critici asa dur in gand.

Crede-ma daca sta cineva cu adevarat bun in PS cu el cateva ore vezi cum iti ia fata.(vorba lui Super8)

ON:Assasinul gg pt efort,e chiar dragut bannerul..

Off:Gladus suntem in Romania,vorbeste corect plz...Si macar dai si tu o sugestie nu 'e oribil'.....Poate e la inceput,nu cred ca tu in prima zi cand ai folosit PhotoShop ai facut o creatie asa 'Superba'.....Nu uita de unde ai plecat;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.