Jump to content

Interviu #36 - Ander. - RPG Admin 3

Skipper
 Share

Recommended Posts

Astâzi, 22.06.2015, vă prezint interviul actualului Admin 3, Ander, de pe serverul principal RPG. Vizionare plăcută!

interview.png

Skipper: Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, Ander! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?

Ander.: Salut. Numele meu este Andrei, locuiesc în Bucureşti şi am minunata vârstă de 17 ani.

Skipper: Cum arată o zi obişnuită din viaţa ta?

Ander.: Păi acum că şcoala s-a terminat, ziua mea nu este foarte ocupată. Mă trezesc pe la 11-12, iau micul dejun, stau 1-2 ore la calculator, plec la sala de fitness, vin acasă, mănânc şi ies afară cu prietenii.

Skipper: Care sunt activităţile preferate pe care le practici cel mai des?

Ander.: Îmi place să înnot, să joc fotbal şi să mă joc pe calculator.

Skipper: Acum că am aflat îndeajuns de multe lucruri despre tine încât să ne dăm seama ce fel de persoană eşti. Să trecem la partea ce implică jocul. Cum ai aflat de comunitatea B-Zone?

Ander.: De comunitatea B-Zone am aflat de la Mathiew, un bun prieten de-al meu din viaţa reală.

Skipper: Ce te-a determinat încât să rămâi şi până în momentul de faţă alături de comunitatea B-Zone şi să-ţi dezvolţi o asemenea carieră?

Ander.: Prietenii au fost cei ce m-au determinat să joc şi în momentul de faţă sa:mp pe comunitatea B-Zone. Cariera mi-am construit-o aproape singur, am mai fost ajutat de câteva persoane, dar în mare parte eu am fost de vină.

Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?

Ander.: Am o părere foarte bună, este un bun fondator al comunităţii şi-a ales oameni capabili de a duce comunitatea la un nivel foarte ridicat. Felicitări lui pentru ceea ce a realizat şi unde a reuşit să ajungă cu B-Zone.

Skipper: Care este părerea ta ce priveşte partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?

Ander.: DaniSteptu se descurcă bine, este un moderator foarte vechi şi ştie cum trebuie unse roţile. Când am avut ocazia să vorbesc cu el mi-am dat seama ce fel de persoană e, şi într-adevăr, îşi merită funcţia.

Skipper: De la ce vine numele Ander.?

Ander.: Numele Ander. vine de la numele Andrei, prenumele meu nume din viaţa reală.

Skipper: Cum au fost primele momente petrecute pe serverul principal, RPG?

Ander.: La început nu prea ştiam ce anume să fac, dar pe parcurs am învăţat ce e bine şi ce e rău.

Skipper: Cum ai câştigat primii bani?

Ander.: Primii bani i-am câştigat la fermă, ţin minte că munceam 2-3 ore pe zi cu Mathiew şi Pityk, ne întreceam cine strânge cei mai mulţi bani.

Skipper: Ţi-a fost uşor să intri în prima facţiune?

Ander.: Am fost acceptat din prima în Taxi, doar că nu am petrecut o lungă perioadă de timp, deoarece eram la început şi nu prea ştiam eu foarte bine ce anume trebuie să fac.

Skipper: Care a fost prima ta facţiune şi cât timp ai petrecut în aceasta?

Ander.: Prima mea facţiune a fost Taxi, am petrecut aici o scurtă perioadă de timp, mai exact 3 săptămâni.

Skipper: Cum ai descrie perioada petrecută la început de drum pe această comunitate?

Ander.: Perioada mea de acomodare pe această comunitate nu a fost foarte strălucită. Un lucru important pentru mine personal a fost că nu am fost sancţionat chiar dacă uneori am mai avut câteva scăpări.

Skipper: Observ că în trecut ai reuşit să dobândeşti rang 5 în Hitmen Agency, ţi-a fost uşor să ajungi la un asemenea rang?

Ander.: În Hitmen Agency am reuşit să dobândesc rang 5 muncind, reuşind chiar să dobor şi câteva recorduri. Am fost promovat la rang 5 după mai bine de 1 an vechime.

Skipper: Cum erau vremurile de pe atunci în agenţia de asasini? Te înţelegeai bine cu liderul şi ceilalţi colegi?

Ander.: Cu liderul am fost foarte bun prieten până la un anumit punct. Cu colegii nu am avut nicio problemă, cu unii chiar mai ţin legătura şi în ziua de astâzi, chiar dacă aceştia nu mai joacă sa:mp.

Skipper: După aproximativ 1 an şi 4 luni petrecute alături de agenţia de asasini, ce te-a determinat să pleci?

Ander.: Am părăsit agenţia deoarece am avut o ceartă cu conducerea de atunci, eu fiind sancţionat foarte dur, după părerea mea.

Skipper: Observ că în aceeaşi zi când ai părăsit agenţia de asasini ai intrat într-un departament, şi anume LVPD, cum te-au întâmpinat noii colegi?

Ander.: În LVPD m-am acomodat imediat, cunoşteam câţiva colegi şi mi-a fost foarte uşor să intru în vorbă şi cu ceilalţi.

Skipper: Ai reuşit să dobândeşti rang 5, mai exact pe 08.02.2015, care a fost reacţia ta în acel moment?

Ander.: Când am primit rang 5 în LVPD am fost plăcut surprins, chiar nu mă aşteptam la acest lucru şi ţin în mod special să îi mulţumesc lui BlackThief pentru şansa acordată.

Skipper: După plecarea ta din LVPD, ai aplicat în anterioara ta facţiune până să întri în LVPD, şi anume Hitmen Agency, îţi era dor de momentele vechi, de efectuarea contractelor ş.a.m.d?

Ander.: Da, pot spune ca îmi era dor să fac parte din agenţie. Aici m-am simţit cel mai bine şi aici îmi doresc să rămân.

Skipper: Cum ţi-ai început cariera ca membru al staff-ului RPG?

Ander.: După ce am fost respins ca lider Hitmen, m-am ambiţionat şi am aplicat la funcţia de Helper. Am fost acceptat şi de aici a început totul. Datorită muncii pe care am depus-o aici, fără muncă nu poţi face nimic.

Skipper: Având o experienţă ca Helper, după aproximativ două luni ţi-a fost oferită o şansă, cea de a deveni Admin 1 pe serverul RPG. Care a fost reacţia ta?

Ander.: Am fost surprins să văd că doar după 2 luni am fost promovat la funcţia de Admin 1. Pe moment nu ştiam ce să fac, dar după aproximativ 2 săptămâni mi-am intrat în "pâine".

Skipper: A fost uşor să te acomodezi cu noile responsabilităţi, implicit cu colegii?

Ander.: Cu colegii nu am avut treabă, aceştia m-au primit excelent, cu responsabilităţile a fost mai greu să mă acomodez, dar într-un final am reuşit.

Skipper: În prezent faci parte în continuare din staff-ul serverului RPG, actual Admin 3, ţi se pare greu această sarcină pe care o ai de făcut? Răspunsul la reclamaţiile de pe site, ş.a.m.d.?

Ander.: După părerea mea, funcţia de Admin 3 este cea mai grea deoarece ai de răspuns la reclamaţii şi la unele te mai şi încurci, orice om mai greşeşte.

Skipper: Cum te-ai simţit când ai dat primul BAN?

Ander.: Primul meu ban l-am dat având încrederea necesară în mine că voi face totul exact aşa cum trebuie. Trebuie să ai curaj ca să reuşeşti, dacă stai în banca ta nu vei reuşi niciodată să ajungi cineva.

Skipper: Consideri că erai destul de pregătit pentru o asemenea funcţie?

Ander.: Da, consider că strânsesem destulă experienţă ca Helper pentru a fi promovat. Am fost unul dintre cei mai activi helperi în acele momente.

Skipper: Cum ţi se pare colaborarea dintre Mastertrap21 şi KillerFish, legată de partea scripting-ului? Fac o treabă mai bună împreună cei doi?

Ander.: Mastertrap21 şi KillerFish fac o treabă excelenta împreună. Când era doar Mastertrap21 scripter nu erau aşa multe update-uri deoarece îi era greu să lucreze de unul singur, dar odată cu venirea lui KillerFish lucrurile s-au schimbat în bine.

Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 3 Supervisori? (RPG 1 Vinnie, RPG 2 Marik, RPG 3 Kobo)

Ander.: Vinnie face o treabă bună ca Supervisor. De Marik şi Kobo nu ştiu nimic deoarece nu prea m-au ocupat celelalte servere.

Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?

Ander.: Dacă conducerea serverelor RPG nu se va schimba, comunitatea va ajunge să se bată cu serverele din America şi Rusia. În 2 ani, cel mai probabil va mai apărea un server RPG B-Zone. După părerea mea un server de Stunt şi de DM ar fi bine venit.

Skipper: Crezi că ţi-ai îndeplinit obiectivul ajuns ca Admin 3 al serverului RPG? Ce aşteptări mai ai?

Ander.: Nu, încă nu am ajuns unde îmi doresc. Vreau să ajung cât mai sus posibil, dar totul depinde de mine.

Skipper: Cum te înţelegi cu colegii care fac parte din staff-ul serverului RPG?

Ander.: Mă înţeleg extraordinar de bine cu membrii staff-ului. După părerea mea formăm o echipă foarte bună, dar mai avem nevoie de admini level 1, deoarece vine vara şi serverul va fi non-stop full.

Skipper: O întrebare din partea publicului sună în felul următor: Cum a fost perioada petrecută în Hitmen Agency sub conducerea lui Radu și Karan?

Ander.: Perioada petrecută de mine în Hitmen Agency sub conducerea celor 2 a fost nemaipomenită. Radu şi Karan m-au ajutat enorm, atât cu sfaturi cât şi cu bani. Dacă nu era lider Radu nu cred că aş fi fost acceptat, deoarece nu aveam realizări importante pe server în acele vremuri.

Skipper: Cum ţi se par noile update-uri pe care le aduc Mastertrap21 şi KillerFish?

Ander.: Mastertrap21 şi KillerFish sunt cei mai bun scripteri. Nu este uşor de creeat astfel de lucruri.

Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?

Ander.: Am făcut acest lucru în trecut, motivul principal a fost lipsa timpului, asta a fost să se întâmple la sfârşit de clasa a VIII-a.

Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul principal RPG să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?

Ander.: Da, doar că îi poţi enumera pe degete. Chiar dacă aceştia sunt puţini, ştiu că mă pot baza pe ei la orice oră.

Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor?

Ander.: Vă mulţumesc că aţi citit acest interviu şi mi-a părut bine, nu uitaţi, distraţi-vă, e doar un joc, lăsaţi răutaţile deoparte.

Skipper: Mulţumesc şi eu pentru timpul acordat acestui interviu, îţi urez mult succes în continuare!

Ander.: Şi eu îţi mulţumesc Skipper pentru interviu, multă baftă !

Acesta a fost interviul meu alături de Ander. Aştept păreri din partea voastră!

Edited by Skipper
EDIT: Adăugat LOGO.

Un interviu foarte frumos, mulţumim ! Mă bucur că nu ai lăsat secţiunea asta în paragină.

De la intrarea ta în Agenție și până acum - mult timp de când ne cunoaștem. Mă bucur c-ai ajuns la un nivel așa înalt, nu te-ai lăsat doborât de obstacolele pe ce care le-ai avut în față și de oamenii care ți-au pus gând rău.

Te felicit atât pe tine pentru asta cât și pe Skipper pentru interviul care ni l-a oferit.

Să auzim de bine!

@Ander Te cunosc de o groaza de vreme si intotdeauna ai fost un om sincer si amabil. Ma bucur ca am astfel de prieteni, rar se mai gasesc oameni cu un caracter ca al tau, cu toate ca ai foarte multe responsabilitati de cand esti admin level 3, ai ramas aceeasi persoana. Felicitari, ai grija ce faci in continuare si sper sa te vad mult mai sus!

Edited by South zeEk

Felicitări! Obții interviuri din ce în ce mai bune, foarte frumos acest interviu.

Un interviu destul de reusit si frumos! Sper sa mai apara si in viitor.

Vă mulţumesc pentru feedback, acesta a fost interviul alături de membrul Staff-ului RPG, Ander.!

Urmează interviul alături de Kendrick (Sickk), actual Admin 3 pe serverul principal, RPG! Click
Aştept întrebările voastre legat de interviul alături de Kendrick (Sickk) printr-un PM.

Întrebarea mea este:

*Vor fi adăugate în interviu doar întrebările care voi considera că sunt bine structurate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.