Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-zone Battle] HighLander vs. Daniel.

Highlander
 Share

Recommended Posts

Votez prima lucrare deoarece este net superioara celei de-a doua.
In lucrarea a 2-a efectul acela este pus aiurea si textul este aproape invizibil>
Prima lucrare are efecte de bun-gust, pe plac ochiului.

Hmm, greu de ales, ambele lucrari sunt la pamant .

V1. Buna redimensionare, textul secundar e la pamant, dece pui OVERLAY ?! Pune Soft-Light sau lasa-l normal, pune-i Drop Shadow 100%, 90grade, 1 - 0 - 1. O sa vezi ca o sa se schimbe foarte mult aspectul .

V2. Proasta redimensionare, dece ai pus "luminiile" alea la pumni? Crezi ca e mai "fashion" ? Gresesti ! Singurul lucru care imi place este ca la tine, se intelege textul secundar (b-zone) .

Votul meu merge catre V2.

Edited by Cristina
Anulat, nu votezi ca să încurajezi.

Hmm, greu de ales, ambele lucrari sunt la pamant .

V1. Buna redimensionare, textul secundar e la pamant, dece pui OVERLAY ?! Pune Soft-Light sau lasa-l normal, pune-i Drop Shadow 100%, 90grade, 1 - 0 - 1. O sa vezi ca o sa se schimbe foarte mult aspectul .

V2. Proasta redimensionare, dece ai pus "luminiile" alea la pumni? Crezi ca e mai "fashion" ? Gresesti ! Singurul lucru care imi place este ca la tine, se intelege textul secundar (b-zone) .

Votul meu merge catre V2.

Nici atât, votezi o proastă redimensionare în pofida unei redimensionări perfecte? A adăugat acele texturi pe Screen și bordura care se potrivește de minune cu ele, textul principal la fel, este foarte frumos deși cum ai spus și tu, nu prea se vede.

Lucrarea 1 era aproape perfectă dacă avea acel text secundar pus pe Normal sau doar pe Soft Light.

Lucrarea 2, redimensionare proastă, bordura urâtă și textul.. măcar de alegeai ceva mai finuț cum a ales v1, l-ai mai pus și pe Soft Light, efectul este cât de cât ok dar nu se compară cu V1.

Votul meu merge către prima lucrare.

Nici atât, votezi o proastă redimensionare în pofida unei redimensionări perfecte? A adăugat acele texturi pe Screen și bordura care se potrivește de minune cu ele, textul principal la fel, este foarte frumos deși cum ai spus și tu, nu prea se vede.

Lucrarea 1 era aproape perfectă dacă avea acel text secundar pus pe Normal sau doar pe Soft Light.

Lucrarea 2, redimensionare proastă, bordura urâtă și textul.. măcar de alegeai ceva mai finuț cum a ales v1, l-ai mai pus și pe Soft Light, efectul este cât de cât ok dar nu se compară cu V1.

Votul meu merge către prima lucrare.

Stiu, am ales prost, ii cunosc pe amandoi destul de bine cat sa le recunosc lucrarile, stiu fiecare lucrare a cui este .

Am votat V2 deoarece am zis sa-l incurajez si pe el...

Edited by Cristina
Anulat, nu votezi ca să încurajezi.

Stiu, am ales prost, ii cunosc pe amandoi destul de bine cat sa le recunosc lucrarile, stiu fiecare lucrare a cui este .

Am votat V2 deoarece am zis sa-l incurajez si pe el...

Numai face chat aici. Edited by Cristina

Votez prima lucrare. Blur-ul arata mai bine, iar textul este mult mai bine aranjat, fata de a doua lucrare, care este aproape invizibil.

Edited by hNz

Aleg V1 deorace, V2: textul de la B-ZONE.RO e fail total, l-ai mai pus si opacity mic l-ai facut praf, fara drop shadow, redimensionare gresita, trage de colturi si tine SHIFT APASAT

V1: Mergea mai bine daca il puneai textul secundar pe Normal, sau soft light se intelegea mai bine, in rest e o lucrare eleganta, frumos !

Eu votez lucrarea 1 deoarece este mult mai frumoasa decat cealalta.

Edited by Cristina
Anulat, altă dată când votezi specifică un argument.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.