Jump to content

Portofoliu CristyanN.

RW CristyanN
 Share

Recommended Posts

wgp5YEI.png

Salutare! Mi-am creat acest portofoliu pentru a primii atat sfaturi si pareri! Sunt incepator asa ca nu sunt cine stie ce creatii.

aWWSsFv.jpg5ENcrDW.jpgH8I27jq.jpgX0Gd2UV.jpgnmGILax.jpg

5pqgwiV.jpg6Q3Ob8j.jpgtVcsymh.jpgfzpRKdY.jpgAu7viWQ.jpg

qToNlWd.jpgoJQmXC6.jpgCLl0Ex7.jpgyjONRgw.jpga8aMNnI.jpg

BpuZujX.jpgS28i3eX.jpgimeOfMW.jpg

LOGO-URI:

IXtBWLs.png

4wrLIh3.png

wTieHtS.png

ShaVVrn.png

ZiG00jC.pngaQeN6pS.png

Edited by CristyanN

Te descurci foarte bine :) Tine-o tot asa.

Fella, sunt critici constructive, nu trebuie sa-ti sara mustarul atat de tare.

ON: Mai ai probleme la font, lucreaza la el.

Mai ai de lucrat cam la tot

Bordura - Am văzut că bordura, aproape pe toate creațiile o pui pe Soft/Hard, când ai o poză care are mai multe culori și nu are un fundal complet, poți pune o bordură neagră - normal - 1 px sau albă - normal - 1 px - opacity 20%. Când ai o poză cu fundal complet, poți pune Border pe Soft Light. ( fundal negru )

Efecte - Sincer, nici nu efect nu-mi place, ai tutoriale pe Youtube cum să faci un Blur, o grămadă..

Text - Când pui Gradient pe text, pune două culori asemănătoare sau alb cu orice culoare, albul să fie în cantitate mică, aici depinde și de tine cum o să-l poziționezi. Pune Drop Shadow 1 0 1 Opacity 100%, Angle 90% pe orice text care îl pui, găsești la Layer Style. Ai grijă și la poziționarea lui, l-ai pus de câteva ori în colțuri :))

''Logo-uri''- Astea nu sunt logo-uri, sunt semnături, sunt foarte simple, ceva .png adăugat ca să dea mai frumos și un text, efectele de la text cred că sunt de la Font, alea arată cât de cât binișor deși nu poți fi lăudat, cel mai posibil fiind de la Font, mă refer aici la ''69'', ''Verdant Family'' și ''Green Street Bloods''.

Multă baftă pe viitor!

Ca text secundar ai putea folosi "wendy" si mai lucreaza la font, nu folosi numai Echinos, sunt frumoase si Wolf in The City, Birds of the Paradise, Streamster si multe altele care le poti gasi pe dafont.com. +1 pentru efortul depus.

Frumos.Felicitari

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.