Jump to content

[B-Zone Battle] Eathen vs BeeTee ZEW

Egris
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Eathen

• Numele celui provocat : BeeTee ZEW

Tema luptei :

ZNTKpdT.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x300 ; 150x250

Deadline time posting : 24h

@

@@Cristina

@@DanieI

Edited by Eathen

Votez v1. Lucrarea numarul 2 a fost prea mult blurata, daca nu vedeam stocku mai ca ziceam ca-i o fantoma acolo si textul principal are dimensiunile proaste. Poate c-ar fi mers blurul, dar nu asa mult. La prima lucrare i s-a scazut din calitate dar arata mai bine.

Edited by F4L oTo VIP

V1: era frumos daca puneai la adjus... un gardient cu opacity 10% aveai o claritate mai buna, fain borderul

V2: prea mult blur, frumos textul fata de V1, greu de votat dar...

Votez 1

La V1 textul este bine pozitionat, efectele folosite sunt ok, border-ul nu e nici prea strident, nici prea evident iar culoarea imaginii rezultata din efecte e mult mai placuta decat la V2.

La V2 e mult prea mult blur adaugat, "b-zone.ro" nu prea avea ce cauta acolo, border-ul e prea mult scos in evidenta si efectele nu sunt cele mai potrivite.

Votez lucrarea 1

Votez lucrarea cu numarul 1.

La lucrarea a doua, s-a exagerat cu blurul, textul secundar nu este bine incadrat, iar acel border putea avea opacitatea mai scazuta.

Primei lucrari i-a fost scazuta putin calitatea, dar s-a compensat acest lucru cu celelalte efecte folosite, arata ok.

Greu de ales 8->

La v1 a violat saraca fata cu contrastu ala in exces :(( , in rest text principal ok, text secundar ok, dar totusi ma intreb de ce a pus acel effect spark asa doar sa se vada niste scantei (no animatie) :-@

V2: exposure si blur in exces, dupa cum vad si dupa cum cred eu(nu o luati ca o critica, asta e doar parerea mea , fiecare are gusturile lui) amandoua au 2 greseli, totusi este greu sa aleg

Amandoua is cam la egalitate.

Sincer v1, chiar daca e urata de la contrastu ala in exces, pt proprietarul acelui avatar: ai pus mai mult de 500 contrast?

V2 as fi ales daca ar fi scazut macar inca 10% din el, si nu l-ar fi lasat pe 100% :)

Totusi le urez succes la amandoi chiar daca amandoua is undeva la egalitate, sincer acu pentru proprietaru la v1, daca adaugai inca +5 la contrast sincer votam v2 chiar daca are bluru ala in exces.

Imi pare rau ca nu am putut vota v2, arata cu foarte mult mai bine decat v1 daca nu avea acel blur in exces, dar cu acel blur nu mersi.

Edited by k0rnaldoilea

Votez lucrarea cu numarul 1 deoarece este mai clara si chiar si scrisul este mai frumos. Tot lucrarea numarul 1 are un border frumos si discret.

Greu de ales 8->

La v1 a violat saraca fata cu contrastu ala in exces :(( , in rest text principal ok, text secundar ok, dar totusi ma intreb de ce a pus acel effect spark asa doar sa se vada niste scantei (no animatie) :-@

V2: exposure si blur in exces, dupa cum vad si dupa cum cred eu(nu o luati ca o critica, asta e doar parerea mea , fiecare are gusturile lui) amandoua au 2 greseli, totusi este greu sa aleg

Amandoua is cam la egalitate.

Sincer v1, chiar daca e urata de la contrastu ala in exces, pt proprietarul acelui avatar: ai pus mai mult de 500 contrast?

V2 as fi ales daca ar fi scazut macar inca 10% din el, si nu l-ar fi lasat pe 100% :)

Totusi le urez succes la amandoi chiar daca amandoua is undeva la egalitate, sincer acu pentru proprietaru la v1, daca adaugai inca +5 la contrast sincer votam v2 chiar daca are bluru ala in exces.

Imi pare rau ca nu am putut vota v2, arata cu foarte mult mai bine decat v1 daca nu avea acel blur in exces, dar cu acel blur nu mersi.

Nici tu nu știi ce zici acolo :))

Bă, sincer să fiu îmi plac amândouă lucrările deși sunt greșeli minore în ambele lucrări și asta o să scot în evidență prin argument: V1 - scânteia care nu își avea rostul, V2 - redimensionare, textul principal care zici că e "Battte", în rest e destul de ok.

De obicei, la un Battle nu votez în ansamblu, mai mult votez prin prisma greșelilor, deci aleg V1 .

Votez lucrarea nr1, e evident ca e mai buna, a doua prea mult blur, brushul de la prima lucrare ii da alt design :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.