Jump to content

Prezentare Don Baxter .

zL Nicolas
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: N1cholas

- Prenume: Nicholas

- Locatia: DB

- Ocupatie: Deocamdata nu am !

- Jocul(rile) preferat(e): Sa:MP , Fifa si in trecut am jucat si Counter - Strike .

- Hobby-urile tale: Fotbal-ul ♥ .

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Pai , imi place fotbalul cum am mai spus , sunt din DB , am ochii caprui si sunt genu' de fire foarte prietenoasa , imi place sa ma imprietenesc cu toate genurile de copii / oameni si sa le stiu anumite lucruri . Imi place la un prieten sa nu fie genu de om care nu merita nici pic de atentie sau genu' de om care este doar pe interes . Mie unul imi place la o fata sa fie frumoasa , desteapta , agera , si sa arate bine , sa nu se enerveze din orice . Si cu asta ati aflat si cate ceva despre mine , altceva nu prea am ce sa va mai zic , astept ca pe viitor sa ne imprietenim mai bine si sa aflati mai multe despre mine pe parcurs . Cat despere RESPECT .. Daca ma respecti te respect ... daca ma injuri nu ma cobor la nivelul tau ..Daca ai vreo intrebare astept PM nu te retine ♥ .

- De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la un prieten .

- Alte precizari?: Sper sa ne intelegem .

Welcome!

Welcome !

Welcome.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.