Jump to content

[Portofoliu] KalashnikoV

KiNNd3R
 Share

Recommended Posts

De ce nu incerci sa faci si altceva ?

Sfat : nu textul trebuie sa fie in atentia avatarului, multi fac gresealaasta si fac textul de 10metri ..crezand ca e ok, altii mai pun accent si pe text dar in general nu TEXTUL trebuie sa fie evident .

De ce nu incerci sa faci si altceva ?

Sfat : nu textul trebuie sa fie in atentia avatarului, multi fac gresealaasta si fac textul de 10metri ..crezand ca e ok, altii mai pun accent si pe text dar in general nu TEXTUL trebuie sa fie evident .

Ce as putea sa fac daca ei posteaza numai avatare si semnaturi? Spune tu si eu fac.

M-am plictisit, folosesti mereu acelasi font mai cauta si tu altele noi... cand pui border alb incearca opacity 20% ;)

Astept si eu un pack cu font-urile tale printr-un PM, daca zici ca te-ai plictisit.

Astept si eu un pack cu font-urile tale printr-un PM, daca zici ca te-ai plictisit.

Asteapta :)), nu dau font-urile mele tu le folosesti pe aceleasi mereu si tot textura aia nu vezi ca altceva nu prea sti ? baga ba tutoriale bagi decat un blur si 2 texte ... maxim 1 gardient ai ..

Edited by F4L drE jR

Asteapta :)), nu dau font-urile mele tu le folosesti pe aceleasi mereu si tot textura aia nu vezi ca altceva nu prea sti ? baga ba tutoriale bagi decat un blur si 2 texte ... maxim 1 gardient ai ..

Ai dreptate. Imi place de tine ca tu comentezi dar ti-e frica sa dai niste font-uri.

Sau ai chef sa-ti faci post-uri si nu sti cum? Stop off-topic.

Edited by KalashnikoV RPG3

Te ataci cam repede la sfatul oamenilor, ei incearca sa te ajute sa progresezi si tu arunci cu noroi in ei. Daca vrei intr-adevar sa progresezi trebuie sa fi atent si la criticile publicului, ori...ai sa ramai la acelasi nivel. Sa fiu sincer nici pe mine nu ma incanta sa vad intr-un portofoliu 100 de avatare cu 2 tipuri de font, cu acelasi efect pe ele, drop shadow si...un color.

Blur-ul e bun, ai grija la stroke, scoate mult din evidenta stock-ul, nu stiu ce gresesti acolo, nu imi dau seama deoarece le-ai postat unul langa altul. posibil nu il setezi overlay. Succes in continuare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.