Jump to content

Prezentare Pandele.

Pandele Marian
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Pandele.

- Prenume: Marian

- Varsta: 16 ani.

- Locatia: Pitesti.

- Ocupatie: Elev, clasa a 11-a.

- Jocul(rile) preferat(e): SA:MP, CS 1.6, MINECRAFT si multe alte jocuri aparute acum.

- Hobby-urile tale: Ascult rap, in mare parte si multe alte activitati. (tenis de picior, basket, handball, etc)

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt un tip ambitios, punctual si foarte serios, nu imi place sa las de la mine persoanelor care merita scuipate intre ochi. Am simtul umorului, dar in limita bunului simt, nu-mi plac persoanele care sunt cu 'nasul pe sus' si care incerca sa fie mai presus ca ceilalti prin mijloace nepotrivite. (aroganta, etc) In prim plan sunt un tip comunicativ, ma integrez repede oriunde datorita calmului cu care tratez orice problema, fie ea simpla sau dificila. Sunt multe de spus despre mine, dar o sa va las sa ma descoperiti cu timpul, pentru ca am de gand sa stau cat mai mult aici.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiam de b-zone de mult, de cand jucam counter-strike 1.6, dar acum am intrat sa joc SA:MP.

- Alte precizari?: Sunt foarte multumit ca in sfarsit am gasit o comunitate unita, unde totul este foarte bine organizat si serios.

Welcome

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.