Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone TV] Povestiri din camion #1

Evghin Apollo
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Povestiri din camion #1
Gen: Trucking
Data: 7.16.2015
Scurta prezentare: Inspirat de canalul lui Iuda za Roadrunner, am initiat o serie de videoclipuri cu fail-uri in trafic pe RPG 1. Video mai lung si mai bun urmeaza pe viitor.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=sYlTMu_LiWw&feature=youtu.be

Cred ca te-ar ajuta mai mult sa pui chiar vocea ta pe fundal. Nu trebuie neaparat sa o inregistrezi cu filmarea, poti comenta dupa. Daca intradevar zici ca esti inspirat de canalul lui Iuda, ai vazut ca mare parte din farmecul clipurilor lui sunt comentariile. Mult noroc cu proiectul asta pe viitor, sunt curios de noi episoade.

Cred ca te-ar ajuta mai mult sa pui chiar vocea ta pe fundal. Nu trebuie neaparat sa o inregistrezi cu filmarea, poti comenta dupa. Daca intradevar zici ca esti inspirat de canalul lui Iuda, ai vazut ca mare parte din farmecul clipurilor lui sunt comentariile. Mult noroc cu proiectul asta pe viitor, sunt curios de noi episoade.

M-am gandit la asta, dar am ezitat. But why not next time :) ? Multumesc pt incurajare.

Btw, chiar nu ma asteptam sa mai fie cineva care il stie pe aici.

Edited by Evghin Apollo

Foarte interesant :)) Imi place ca mi-ai folosit intro-ul,dar si clipul e reusit,cum a spus Noreo,era mai ok daca era cu voce. Oricum,nu ai filmat deloc cand cobori de pe autostrada LV-SF,direct in SF langa car rent,de ce?Ca am stat vro 3zile la rand la cules de permise,si acum nu mai are nimeni tupeu sa urce neregulamentar pe acolo :)) Cel putin,azi am prins 2 persoane,pe cand in prima zi cand m-am pus acolo,nici bine nu ma asezam la loc,ca urca altul xD

Edited by East Dealer

Foarte interesant :)) Imi place ca mi-ai folosit intro-ul,dar si clipul e reusit,cum a spus Noreo,era mai ok daca era cu voce. Oricum,nu ai filmat deloc cand cobori de pe autostrada LV-SF,direct in SF langa car rent,de ce?Ca am stat vro 3zile la rand la cules de permise,si acum nu mai are nimeni tupeu sa urce neregulamentar pe acolo :)) Cel putin,azi am prins 2 persoane,pe cand in prima zi cand m-am pus acolo,nici bine nu ma asezam la loc,ca urca altul xD

Nu purta pica pt intro :)) l-am gasit pe youtube cand am scris "B-Zone Trailer".

Evit de la a treia cursa zona aia. Dupa doua curse mi-am dat seama ca zona car rent e capcana mortii. Fac stanga la truck cand ies si intru pe autostrada langa aeroport SF eu. Tot pe acolo ma intorc :))

@Evghin Apollo - Imi place mult ideea, pune-ti vocea pe fundal, inregistreaza la o rezolutie mai mare, pune pe fundal ceva background music de chitara, ori altceva specific si fa-l mai lung. A, si sa incerci sa nu-l mai decupezi :)

4 minute video = 2 GB :( nu pot decat sa decupez ca sa economisesc spatiu si, implicit mai mult material extras astfel.

Urmatorul episod va avea vocea pe fundal. Deja are 4 minute si mai strang material cand mai joc. Eu joc pe laptop de 15.6" si rezolutia e pe masura adaptata... De pe laptopul meu se vede ok. O sa mai incerc cate ceva totusi. Multumesc pt sugestii :D

@Evghin Apollo = Daca 4 minute = 2gb sigur inregistrezi cu fraps :)) Incearca Bandicam, veis alva mult spatiu

Pai cu Bandicam am facut :)) si au iesit 4gb. Hai ca urmeaza EP 2.

South Noreo, on 16 Jul 2015 - 02:15 AM, said:

@@Evghin Apollo,Daca nu-ti inregistrezi si vocea, macar adauga pe fundal injuraturile lui Iuda, o sa iasa mult mai bine.

Nu credeam ca mai sunt persoane pe bzone care se uita la Iuda. Daca-ti plac clipurile de genul, vezi ca si Bucharest Traffic Bike si BucTraffic le mai fac bune.

@Evghin Apollo - Imi place mult ideea, pune-ti vocea pe fundal, inregistreaza la o rezolutie mai mare, pune pe fundal ceva background music de chitara, ori altceva specific si fa-l mai lung. A, si sa incerci sa nu-l mai decupezi :)

Am pus ep 2 daca vreti sa vedeti.
Edited by Evghin Apollo

Ma bucur sa vad ca logo-ul bandicam.com, blackbar-urile, lagul si editarea in Movie Maker nu au fost uitate.

Aceastea sunt elemente definitorii are jucatorului roman de SA:MP, si a aspirantului "regizor"/"director" intr-un joc video din 2004. *cough*Segeant Gabi*cough*.

ON topic:

FELICITARI!1!1!!1!! super film god work keep it up.!1

Ma bucur sa vad ca logo-ul bandicam.com, blackbar-urile, lagul si editarea in Movie Maker nu au fost uitate.

Aceastea sunt elemente definitorii are jucatorului roman de SA:MP, si a aspirantului "regizor"/"director" intr-un joc video din 2004. *cough*Segeant Gabi*cough*.

ON topic:

FELICITARI!1!1!!1!! super film god work keep it up.!1

Nu stiu la ce te asteptai tu de la cineva care edita doar mici proiecte la liceu, dar eu nu urmaresc sa redau calitatea cea mai buna ci, mai degraba, sa ...cum ii zice in romana? Screw it, I want to raise awareness about the horrible quality of gameplay we, too often, have it on the server.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.