Jump to content

Bug la cursele noi de trucker

GodLight

Recommended Posts

Nick-ul tau:GodLight

Server:RPG 2
Descrierea bugului:Am luat cursele de 3.9km,7.6km si care mai erau mai scurte, si in momentul in care ajung la checkpoint ma pune sa astept pana se fac 3 minute ca "am ajuns prea repede". Daca cursa are 3.9km, fac 1 minute, 1 minute jumate maxim. Ar trebui schimbat timpul la 1 minut sincer. Cu skill 3 si in payasadas (11.7km) fac mai putin de 3 minute si ma pune sa mai astept. Ce sa zic la skill 5?
Screenshot(s): Nu am facut dar se poate testa foarte repede si usor.

Descrierea bugului:Am luat cursele de 3.9km,7.6km si care mai erau mai scurte, si in momentul in care ajung la checkpoint ma pune sa astept pana se fac 3 minute ca "am ajuns prea repede". Daca cursa are 3.9km, fac 1 minute, 1 minute jumate maxim. Ar trebui schimbat timpul la 1 minut sincer. Cu skill 3 si in payasadas (11.7km) fac mai putin de 3 minute si ma pune sa mai astept. Ce sa zic la skill 5?

Si acum vin eu cu o intrebare. Daca s-ar pune la 1 minut, 1 minut jumate, cum s-ar face bani pe server? E bine cum le-a pus Bobo. Nu este niciun bug, nu mai deschideti topic-uri aiurea.

Se poate da T/C!

Salut, revin cu aceeasi vorba clasica " omului nemultumit ii se ia darul " a raspuns killer in alt topic ca timpul nu va fi micsorat, ci doar distanta marita.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.