Jump to content

Problema driver placa video.

Share

Recommended Posts

Nu merge sa instalez alta versiune la nvidia geforce 8400m gs mai mare ca 431.44, daca ma joc sa:mp peste un minute se inchide leptopu ca in video

Edited by Takoo

Nu merge sa instalez alta versiune la nvidia geforce 8400m gs mai mare ca 431.44, daca ma joc sa:mp peste un minute se inchide leptopu ca in video

Sfat...instaleaza alt sistem de operare.. Nu credeam ca mai sunt persoane cu windows Vista instalate pe laptopuri/desktop-uri. Stiu ca il ai original, dar incearca cu altul , pentru ca Vista este cel mai mare esec al celor de la Microsoft. Incearca cu un windows 7 si o sa vezi ca o sa ti se incarce si mult mai repede sistemul.

Sfat...instaleaza alt sistem de operare.. Nu credeam ca mai sunt persoane cu windows Vista instalate pe laptopuri/desktop-uri. Stiu ca il ai original, dar incearca cu altul , pentru ca Vista este cel mai mare esec al celor de la Microsoft. Incearca cu un windows 7 si o sa vezi ca o sa ti se incarce si mult mai repede sistemul.

Un site unde pot descarca windows 7

@@Takoo,

Îţi recomand un format .iso pentru reinstalarea Windows-ului. Ca să-ţi meargă când îl introduci în laptop trebuie să-l pui (fişierul .iso) pe un stick şi să bootezi stick-ul.

Caută pe Google, există programe de bootare şi din 2 click-uri se realizează acest lucru. De asemenea, dacă vrei să revină stick-ul la normal trebuie să apeşi click dreapta pe partiţia acestuia şi "format".

Îţi recomand Windows 7 pe 64 de biţi pentru că are mult mai multe optimizări faţă de cel de 32 de biţi. Nu-ţi dau eu link de downloand să nu zici că-ţi dau viruşi. Găseşti destule pe site-uri de torrente. Recomand să te uiţi după cât mai mulţi seederi ca să vezi dacă produsul respectiv este bun sau nu.

Edited by Predix

@@Takoo,

Îţi recomand un format .iso pentru reinstalarea Windows-ului. Ca să-ţi meargă când îl introduci în laptop trebuie să-l pui (fişierul .iso) pe un stick şi să bootezi stick-ul.

Caută pe Google, există programe de bootare şi din 2 click-uri se realizează acest lucru. De asemenea, dacă vrei să revină stick-ul la normal trebuie să apeşi click dreapta pe partiţia acestuia şi "format".

Îţi recomand Windows 7 pe 64 de biţi pentru că are mult mai multe optimizări faţă de cel de 32 de biţi. Nu-ţi dau eu link de downloand să nu zici că-ţi dau viruşi. Găseşti destule pe site-uri de torrente. Recomand să te uiţi după cât mai mulţi seederi ca să vezi dacă produsul respectiv este bun sau nu.

Ce naiba de optimizari are x64 fata de x32? Sau doar suna mai bine 64 bits?

@, Poate să aibă şi 1 GB ram, atâta timp cât versiunea de 32 de biţi mănâncă din el nu este niciun beneficiu.

Pe înţeles tău, Windows 7- 64 biţi este mai nou. Mai nou înseamnă mai bun.

@, Multe calculatoare pe 32 de biţi nu recunosc ram-ul întreg. Unele jocuri nu merg pe 32 de biţi şi lista continuă.

Daca te uitai mai bine inainte sa postezi la video...vedeai ca are 2GB ram si placa video geforce 800m de 2GB :)... deci windwos x32 clar:)..

Si ai si report pentru promovarea pirateriei si post +1(ai postat acelasi lucru ca si mine...doar ca ai pus in plus faza cu stick-ul ceea ce e inutila...deoarece se poate face foarte usor si pe DVD....si faza cu 64 ceea ce iarasi e inutila deoarece el are 2GB Ram si placa video de 2GB :) )

Data viitoare nu mai posta aiurea daca nu sti despre ce e vorba:).

Si windows x64 e la fel de vechi ca si x32(varianta dupa windows Vista si 7) la xp se poate spune ca e mai noua..deoarece deabia prin 2004-2005 a ajuns sa se bage mai multi rami in pc-uri

Edited by break

@, Poate să aibă şi 1 GB ram, atâta timp cât versiunea de 32 de biţi mănâncă din el nu este niciun beneficiu.

Pe înţeles tău, Windows 7- 64 biţi este mai nou. Mai nou înseamnă mai bun.

AI idee ca daca il cumperi iti vine un disc de x32 si un disc x64? eh, asa a fost si in ziua in care a fost lasat. Sunt la fel de vechi amandoua versiuni, cum naiba sa fie mai nou x64?

Si daca mai nou inseamna mai bun explica-mi de ce GT730 e mai proasta ca GTX295 !? Existand o diferenta de aproape 10 ani intre ele, cum e posibil asa ceva dupa teoria ta?

A pus omu' 3 cuvinte magice la sfarsit: "ca in video:"

Ok..si tie ti se pare normal ca a postat un video cu un alt laptop..o alta posibila eroare..alt sistem de operare... Totul complet diferit?..eu am crezut ca a facut un video cu eroarea care i-a dato lui si a urcato pe net..nu am intrat pe youtube sa ma uit la video..Trebuia sa precizeze faptul ca videoul nu este al lui si ca e luat de pe net...

Ok..si tie ti se pare normal ca a postat un video cu un alt laptop..o alta posibila eroare..alt sistem de operare... Totul complet diferit?..eu am crezut ca a facut un video cu eroarea care i-a dato lui si a urcato pe net..nu am intrat pe youtube sa ma uit la video..Trebuia sa precizeze faptul ca videoul nu este al lui si ca e luat de pe net...

Eu n-am spus ca e normal

ideea e ca trebuie sa scapi de windows-ul ala puscat

iti recomand windows 7 ultimate pe 64 bits, avand in vedere ca ai 4 GB ram.

cum sa iti pui si de unde din pacate nu te putem ajuta, doar cu un link ca sa cumperi original windows-ul, lucru care il gasesti foarte usor pe google.

cam atat, succes !

PS : asta este ultimul topic care se accepta sa fie postat cum vrea persoana respectiva, urmatorul topic ce nu respecta modelul de postare va fi inchis si va avea restrictie de a posta timp de o saptamana.

Edited by Radu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.