Jump to content

Modurile de arme fac lag?

LowRunZEW

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am lag in SA:MP si nu stiu de la ce. Modurile de arme fac lag?
Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: Multumesc anticipat.

Din ce ai specificat tu acolo nu ar trebui sa iti faca lag, ai incercat sa schimbi ceva pe la setari? de exemplu poti incerca o rezolutie mai mica, apropo sa fie x16, anti aliasing, frame limiter sa fie off, draw distance mai mic, la fel si la visual fx. Sper ca te-am ajutat.

dre jr, asa este modurile chiar fac lag, dar nu toate, cum iti face lag o tinta, fontul sau ce a mai spus el? Singurul mod care ii poate face lag este cel de arme, dar in rest ar fi ok, el a spus ca are un PC bun, deci ar trebui sa nu fie o problema cu armele. Cel mai probabil are frame limiter ON, ceea ce pune o limita la fps. In legatura cu edit tau, daca iti face lag si de la fum, descarca aceste fisiere, http://www.fileshare.ro/e30236682, le pui in folderul models, unde ai instalat Gta.

Modurile fac lag. Nu este din cauza PC-ului.

Ceea mai mare prostie pe care am auzit-o, n-are pic de logica ce ai zis tu. Un mod nu poate sa-ti incetineasca jocul pur si simplu. Daca tu ai un PC slab si orice mod iti mananca ceva fps, nu mai generaliza.

Modurile fac lag. Nu este din cauza PC-ului.

Imi pare rau, dar tin sa te corectez. Modurile creeaza lag, in cazul in care ai un PC slab, si in unele cazuri chiar un lag insuportabil. De ce? Pai, daca deschizi gta3.img cu un editor, vei vedea ca sunt multe, foarte multe fisiere. Ei bine, daca tu iti instalezi un mod cu low textures, automat el va fi relativ mai mic fata de filele originale ale jocului. (200-300MB). Asta va reduce lagul. Daca ai moduri HD, gen masini, strazi, palmieri, etc. ele vor ocupa mai mult spatiu. Si, asa lagul va creste. Sper ca m`ai inteles. Si daca zici ca nu e din cauza PC`ului, ei bine, si gresesti. Daca ai un i5 4690k si un GTX 760, nu o sa ai probleme cu nici un fel de mod. (Da, exista unele enb-uri care au nevoie de aceste componente.)

Oricum, Iulian, poti lasa o poza cu dxdiad (sectiunea de system + display). Daca nu stii cum sa ajungi in dxdiag [apasa start (tasta cu semnul windows) + R, si acolo scrie dxdiag]. De ce te pun sa faci asta? Modurie pe arme sunt relativ HD, fata de cele originale, deci, poate cauza un oarecare lag.

Acum depinde si ce ai dischis inafara de samp,mai ai un browser de internet,mai ai un skype deschis,etc... alea mananca destula memorie ram.Si plus de asta depinde si cat de vechi e windosul,ca doar daca n-ai mai instalat windosul de 2 ani,nu poti rula aplicatiile ca si cand il ai avea de o zii =))

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am lag in SA:MP si nu stiu de la ce. Modurile de arme fac lag?

Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: Multumesc anticipat.

Nu fac lag. Le poti baga cu incredere.

Dacă ai un calculator cu un procesor mai mare de 2.0 GHz nu vei avea o astfel de problemă, însă depinde şi ce fel de moduri instalezi...

Dacă ai procesorul de 1.7 GHz şi ai mod pe Infernus, iar lângă tine ai aproximativ 10-15 vehicule de acest tip, îţi va scădea fps-ul (adică va incepe lag-ul), îţi sugerez să instalezi moduri pentru skin, arme şi nu foarte multe dacă ai un computer slab.

@,Multumesc, am rezolvat de mult, si inca ceva. Care stie cum se numeste acel mod care poti sa il pui deasupra mapei si sa scrii ceva gen " Sunt smecher " ( e un exemplu ) =))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.