Jump to content

Spune STOP!

Westbrook Studio

Spune STOP!  

99 members have voted

1. 1. Vrei ca jucatorii care intra intentionat in motociclisti sa fie sanctionati?

• Da, m-am saturat de treaba asta!
      55
    • Nu, eu in ce mai intru?
      44

Recommended Posts

Poate s-a mai zis, nu am stat sa citesc 4 pagini de comentarii, dar problema asta...e cam greu de rezolvat. Sunt idiotii care au o placere sadica de a te busi, nu doar ca esti pe motor, ci oricand. E o problema foarte mare la truckeri, mereu se gaseste cate un marlan sa intre in tine cand il depasesti sau sa vina unul pe contrasens sa intre in tine ca de ce nu?

E mai mult decat o problema a motociclistilor, este o problema a serverului. Sustin aceasta campanie si sper sa se dezvolte sa acopere mai mult decat motociclistii.

DPDV Legal jucatori care intra intentionat in orice alt vehicul (masina, motor) sunt sanctionati. Desigur trebuie sa fie si un membru PD on-duty in preajma sa vada acest lucru :)

Si sa il si intereseze pe acel PD !!

Poate s-a mai zis, nu am stat sa citesc 4 pagini de comentarii, dar problema asta...e cam greu de rezolvat. Sunt idiotii care au o placere sadica de a te busi, nu doar ca esti pe motor, ci oricand. E o problema foarte mare la truckeri, mereu se gaseste cate un marlan sa intre in tine cand il depasesti sau sa vina unul pe contrasens sa intre in tine ca de ce nu?

E mai mult decat o problema a motociclistilor, este o problema a serverului. Sustin aceasta campanie si sper sa se dezvolte sa acopere mai mult decat motociclistii.

Si sa il si intereseze pe acel PD !!

Complet de acord, eu sper macar sa ne ia cineva in seama odata :))) ca sunt 4 pagini ai degeaba !!! !

Pot spune ca si pe mine ma enerveaza soferii care intra in mine cand sunt pe motocicleta, insa nu consider ca este o idee foarte buna. Exista deja o sanctiune pentru pd...

Ii doare la 3m pe cei din PD :)))

Sunt contra fiindca nu poti dovedi intentia. Si in al doilea rand ar fi discriminare fata de soferi

Discriminare ca ce? Ca nu mai imi freaca mie si ultimul neuron pe care-l mai am? Bro, esti in alt film, aici e fiiin..

@, poate ti-l duc eu la fier vechi.

Asta daca mai ramane ceva din el, imi iau dumper :))

Si cum vrei sa-i sanctionezi pe cei de lvl 3, care merg cu bravura/masina nepersonala? Sau cum iti dai seama ca e intentionat? Acel server de care zici tu era RP nu RPG, acolo nu erau toti copiii frustrati care merg cu masina nepersonala ( cei cu truck) sau monster truck sa iti distruga masina. Si, in plus, se fac si acum mii de posturi aiurea, daca se accepta si propunerea, adminii nici nu vor mai avea timp sa respire.

BAN, dai in plm, prefer sa joc cu 400 de oameni de treaba ! Decat cu 1000 si sa faca DM si alte chestii

@[member='Faust al VIIII lea'], de unde sa stiu eu ca acele poze nu sunt trucate?Poate tu ai platit pe cineva sa iti faca asta, nu poti dovedii concret ca ai suta la suta dreptate, cand o sa patesc pe propria piele, atunci o sa iti dau suta la suta dreptate, pana atunci, raman la varianta mea.

Faci tot posibilu ca ideea mea sa fie inutila, fac tot posibiliu ca comentariul tau sa fie inutil spunand: admini sunt baieti cu cap, vad daca sunt trucate sau nu..

Motociclisti ca motociclisti.. Dar ce spuneti de nabii astia cu tir-ul , ca intra in tine tot timpul, ce mai spune-ti de asta? Numai de astia cu masinile care intra in 2-3 motociclisti.. lasati-o dracu de treaba.

Ce crezi ca se va rezolva daca votam "da"? O sa-ti fie inchis topicul, atata tot.

Nu ai ce schimba la un joc de 11 ani in aceasta privinta, nu poti fi sanctionat cu nimic daca lovesti un motociclist intr-un joc, spre deosebire de realitate.

O noua idee... Credeti ca veti impune niste sanctiuni pentru asa ceva? Cele trei servere ar cadea instant, ce-i de facut pe un server in care esti sanctionat daca lovesti un motociclist?

@@rTn Dyablox VIP, lasa ba ca nu mori

@, si tu ba, lasa ca nu mori daca te izbesc din greseala

Tu chiar nu ai ce face acasa prietene :))

Ce crezi ca se va rezolva daca votam "da"? O sa-ti fie inchis topicul, atata tot.

Nu ai ce schimba la un joc de 11 ani in aceasta privinta, nu poti fi sanctionat cu nimic daca lovesti un motociclist intr-un joc, spre deosebire de realitate.

O noua idee... Credeti ca veti impune niste sanctiuni pentru asa ceva? Cele trei servere ar cadea instant, ce-i de facut pe un server in care esti sanctionat daca lovesti un motociclist?

Repet: Prefer sa joc cu 400 de playeri CA LUMEA decat cu 900 de nabi

Cei mai multi sunt Truckeri de vina si Civili. PRO!

Asa bro !!

Sincer te sustin prietene, si eu am un nrg doar ca singura noastra problema este truckerii, ne-am saturat de ei au prea multa protectie! Intra in noi ne arunca de pe pod mai ales cand ai un nrg ce sa faci cu un motor vs un camion cat 2 strazi ? ( pun la socoteala si remorca). Au prea multa protectie si abuzeaza constant mai ales cand esti un ''motociclist'' pe b-zone.

@, De ce mi-ai dat quote nab?

Il sustin nab

Sincer te sustin prietene, si eu am un nrg doar ca singura noastra problema este truckerii, ne-am saturat de ei au prea multa protectie! Intra in noi ne arunca de pe pod mai ales cand ai un nrg ce sa faci cu un motor vs un camion cat 2 strazi ? ( pun la socoteala si remorca). Au prea multa protectie si abuzeaza constant mai ales cand esti un ''motociclist'' pe b-zone.

Exact!

Daca Iohannis pune aceasta lege in aplicare o sa iau eu o motocicleta si un prieten politai si o sa intru in toti dusmanii intentionat si dupa o sa zic ca ei au intrat in mine sa le fac viata un amar in timp ce ascult radio taraf de pe internet explorer care e in bara si am lag pe samp ca internet explorer ia prea mult RAM din aia 1GB care-i am si imi face lag la joc.

Pe bune? Nu toti intra intentionat in tine , daca s-ar face ce ai zis tu nu ar mai fii RPG! Cu nabii care intra aiurea in tine nu sunt nici eu deacord , dar cu cei care ies de la hq si tu ii lovesti...

Boombaq te bagi ca știi tu ce, doar ca sa fie așa pe lângă tema. Lăsa posturile de sm3k3r si dute sa citești o carte ca vine scoala.

prosti.jpg

O campanie mai tâmpită decât asta se putea?

Eu zic să spunem STOP prostiei.

Felicitări pentru video, dacă este realizat de către tine, dar degeaba.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.