Jump to content

[Creatii] oTo

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

De o saptamana am auzit de Ps , am urmat cateva tutoriale si pot sa zic ca mi-a iesit ceva...

Pe viitor sper sa imi imbunatatesc creatiile.

04189414961845469652.png

97405377577163551799.png

sonyav2.png

crysist.png

tonyjaa.png

P.S: Puteti sa imi modificati si mie numele la topic?[Creatii oTo]Am copiat ex. ca in regulament si am zis ca modific la sfarsit numele si am uitat :|

Edited by PiccioTo

pentur inceput este bine... ultima ti-a iesit m-ai bine dar nu ai sters liniile de la picioare la balonasele alea se vede deodata taiat ... succes in continuare

Destul de bine...dar incearca sa lcrezi mai mult a text :P

Foloseste clippyng mask.

Iar pentru fundal..incerca redimensionezi renderul si sa ii dai gaussian blur 7 ;)

01402651490421556339.png E bine pana acum oTo, insa am cateva sfaturi pentru tine:

1. Incepe sa lucrezi cu anime-uri + smudge si efecte PS (blur, sharpen, splatter brush, etc)

2. Integreaza renderul cat mai bine si la text foloseste cipping mask sau integreaza.l folosindu-te de efecte

3. Fa cat mai multe semnaturi, intre 377*127 si 400*150, asa inveti cel mai bine

4. Citeste cat mai multe tutoriale, nu neaparat cele de pe B-Zone, ia.ti cat mai multe resurse, diversifica

5. Incearca sa.ti gasesti un stil de lucru.

Sper sa tii cont de sfaturile mele. Bafta in continuare! 01402651490421556339.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.