Jump to content

[Creatii] oTo

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

PRO, scuza-ma ca te contrazic in schimb nu vad ca stii ce inseama cu adevarat lq (lowquality), nici nu imi dau seama unde vezi tu a fi lq ultima lucrare :-?

Si oTo, ce pot sa zic lucrezi excelent, mai ai de invatat ca oricare altul, nu ne-am nascut invatati insa incearca sa folosesti foarte rar borderul, toti folositi border cea ce nu este deloc bine, nu ajuta cu nimic creatia in schimb o strica.

A fost o perioada placuta,cine stie poate o sa mai revin in Stracci family ;)

Ceva nou si diferit pentru mine:

19332438756521691019.png

51111203787933217750.png

La asta m-am chinuit de m-a durut capu...

11205053905920567023.png

Edit: Imi spune si mie cineva ce inseamna "psd" .

Edited by oTo

ia-o ca oversharpened mai bine, dar o data cu asta fine si calitatea proasta.

Prima din cele 2 arata ok, chiar imi place.

Edited by PRO

Bravo , frumusel incearca sa citesti mai multe tutoriale vei vedea noi efecte ..cu wallpaper ... incearca sa faci mai intai signature si avatar apoi treci la wallpaper :)

pai efectul din jurul planetei nu-mi place, e putin cam sters iar culoarea nu ma incanta. Si textul pare putin pixelat asta din cauza ca e foarte complex sau poate ca ai lucrat pe 72...

Acele raze nu ma incanta nici pe mine.M-am chinuit la ele si tot nu mi-au iesit cum trebuie.

Iar text-ul e facut cu clipping mask:

Font: BrockScript

Size: 18.16 pt

Nu stiu ce vrei sa zici prin pixelat...nu mi se pare complex,chiar am incercat sa-l fac foarte simplu si integrat sa se vada clar nu sa ma chioresc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.