Jump to content

COTM 55


DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

41.png

Castigatorul editiei cu numarul 55 al concursului Clip of The Month din aceasta luna este Jigsaw 18 cu clipul B-Zone TV - Devil's Trap

Filmul prezinta povestea unei familii care isi lasa copilul in padure la doar jumatate de an de cand s-a nascut pentru a scapa de blestemul familiei. Acesta este gasit la aproximativ 10 minute de o batrana in varsta de 75 de ani care il ia cu ea acasa si il creste timp de 20 de ani, acesta ulterior la inmormantarea femeii descopera o piatra de mormant pe care este scrisa numele sau de familie, Wilson, pe el chemandu-l Jack Wilson. Dupa reintoarcerea sa de la inmormantare, multe fenomene paranormale se intampla care duc la moartea unei vecine de-al lui Jack, Kaley.

Singurul actor "real" din film este PrimaL, ceilalti fiind roboti NPC. Filmarile au durat aproximativ 10 zile iar editatul 1 luna.

Filmul are si subtitrare in engleza. Anumite secvente din film au fost inspirate din The Conjuring (2013) și The Exorcist (1973)..

Felicitari regizorului pentru munca depusa. Se vede ca puneti suflet si multa munca in ceea ce faceti.

Mult succes tuturor in editia urmatoare!

Edited by DaniSteptu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.