Danisasuke Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Nume în joc: DaanisasukeNumele celui reclamat:Pishky , GuessWhoDescrierea situatiei: Recent am observat ca mi-au fost furate 2 carti din inventar, unice pe acest server, Viata lui Rotaru, 1 si 2, Rotaru fiind un player care pe versiunea trecuta de minecraft si-a scris viata in 2 carti, pe versiunea asta nu a mai jucat, nu mai stiu nimic de el. Cu ajutorul unui moderator Edi, am aflat ca aceste carti se afla in posesia lui Pisky, AKA TibiStanciu si cunoscandu-l de pe SAMP l-am intrebat de unde le are iar el a recunoscut ca le-a furat impreuna cu GuessWho. Check dovezi!Martori: EdiPoze/Video-uri:http://imgur.com/mEZf8k1,GLYDLJ6,J1xo60G,ud17aUx,OGXxwD8,pDsmRfl,gJVxcng,v0dTutG#7+Dovezi pe care i le va trimite edi lui mos pe skype. Alte precizari: Eu imi vreau functia inapoi si vreau ca acesti doi hoti din staff sa fie pedepsiti comform regulamentului, plus ca putem observa limbajul lui Tibi atunci cand este prins cu fapta )))) PWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
TibiStanciu Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 In primul rand cartea ti-a fost luata de Lorin. Eu si Guess avem doar niste copii ale cartii. O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted September 10, 2015 Author Share Posted September 10, 2015 @, ma boss tu ai recunoscut, pacat ca faci dinastea dupa ce te-am ajutat mai de mult cu liderul. Las-o asa, eu imi vreau cartile doar.... P.S. Ca tot esti tu lider LSPD, daca unu fura ceva, cel/cei care il ajuta sa ascunda sunt sunti si ei complici. Ma rog.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted September 10, 2015 Author Share Posted September 10, 2015 Retrag, problema a fost rezolvata si ca sa nu fie nimeni sanctionat retrag, nu am nici un interes sa sanctionez pe cineva daca s-a facut dreptate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEsquire Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Tin sa mentionez: Nu ma introduceti in nimicuri! Dupa iar o sa pice pe mine toate prostiile astea! Deja cica scandalul e din vina mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 (edited) Cartea e luata de lorin, nu de ei. Daca ai gasit cartea acolo nu inseamna ca el a luat cartea + ca nu inteleg de ce ai trebuit sa faci reclamatie pentru asa ceva. Nu e pe forum regulament ceva legat de limbajul pe skype(nu e frumos cum a raspund), dar nici tu nu ai inceput conversatia ok. Puteai sa il intrebi "Am vazut ca ai o carte x la tine. Unde ai gasit-o." etc. Edited September 10, 2015 by MosLaDatorie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts