Jump to content

Reclamatie - Pisky si GuessWho

Danisasuke
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Daanisasuke
Numele celui reclamat:Pishky , GuessWho
Descrierea situatiei: Recent am observat ca mi-au fost furate 2 carti din inventar, unice pe acest server, Viata lui Rotaru, 1 si 2, Rotaru fiind un player care pe versiunea trecuta de minecraft si-a scris viata in 2 carti, pe versiunea asta nu a mai jucat, nu mai stiu nimic de el. Cu ajutorul unui moderator Edi, am aflat ca aceste carti se afla in posesia lui Pisky, AKA TibiStanciu si cunoscandu-l de pe SAMP l-am intrebat de unde le are iar el a recunoscut ca le-a furat impreuna cu GuessWho. Check dovezi!
Martori: Edi
Poze/Video-uri:http://imgur.com/mEZf8k1,GLYDLJ6,J1xo60G,ud17aUx,OGXxwD8,pDsmRfl,gJVxcng,v0dTutG#7+Dovezi pe care i le va trimite edi lui mos pe skype.
Alte precizari: Eu imi vreau functia inapoi si vreau ca acesti doi hoti din staff sa fie pedepsiti comform regulamentului, plus ca putem observa limbajul lui Tibi atunci cand este prins cu fapta :)))))) PWP

@, ma boss tu ai recunoscut, pacat ca faci dinastea dupa ce te-am ajutat mai de mult cu liderul. Las-o asa, eu imi vreau cartile doar....

P.S. Ca tot esti tu lider LSPD, daca unu fura ceva, cel/cei care il ajuta sa ascunda sunt sunti si ei complici. Ma rog....

Cartea e luata de lorin, nu de ei. Daca ai gasit cartea acolo nu inseamna ca el a luat cartea + ca nu inteleg de ce ai trebuit sa faci reclamatie pentru asa ceva. Nu e pe forum regulament ceva legat de limbajul pe skype(nu e frumos cum a raspund), dar nici tu nu ai inceput conversatia ok. Puteai sa il intrebi "Am vazut ca ai o carte x la tine. Unde ai gasit-o." etc.

Edited by MosLaDatorie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.