Jump to content

Reclamatie psk23

StereoON
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: StereoN
Numele celui reclamat: psk23
Descrierea situatiei: Era vorba sa-mi faca o ferma AUTOMATA de sugar canes( eu doar sa o culeg cu o maneta, nu ma refer automata 100%) si cand am intrat sa vad ce mi-a facut era un cacat cu sand care trebuie replantat + nu mergea sistemu de adunare a itemelor. I-am zis ca nu-mi place cacatu facut .. m-am certat cu el putin apoi a zis ca o reface , dupa 10 minute a luat toate materialele de la prima ferma (care o facuse prima data) si nu s-a mai apucat de nimic .

Martori: Il pot pune martor pe pishky pentru ca el a vazut in ce hal arata prima ferma
Poze/Video-uri:

afjxCoh.pngM08P25p.png

Asa arata locul unde ar fi trebuit sa fie ferma acum

vZ7y3dt.png
Alte precizari:

dupa cum am spus o refac, am cazut de comun acord ca aduci tu panza pt despenser. Din motiv ce nu ai adus eu am iesit, nu am cum sa stau permanent pe server on. Cum am intrat ai inceput cu injuraturi.Ferma arata cu totul altfel, totul functiona mai putin sistemul de plantare!

Nume în joc: StereoN

Numele celui reclamat: psk23

Descrierea situatiei: Era vorba sa-mi faca o ferma AUTOMATA de sugar canes( eu doar sa o culeg cu o maneta, nu ma refer automata 100%) si cand am intrat sa vad ce mi-a facut era un cacat cu sand care trebuie replantat + nu mergea sistemu de adunare a itemelor. I-am zis ca nu-mi place cacatu facut .. m-am certat cu el putin apoi a zis ca o reface , dupa 10 minute a luat toate materialele de la prima ferma (care o facuse prima data) si nu s-a mai apucat de nimic .

Martori: Il pot pune martor pe pishky pentru ca el a vazut in ce hal arata prima ferma

Poze/Video-uri:

afjxCoh.pngM08P25p.png

Asa arata locul unde ar fi trebuit sa fie ferma acum

vZ7y3dt.png

Alte precizari:

Salut, eu nu observ ca in aceste dovezi nu iti merge ferma. In al doilea rand nu vad ca ati setat un timp in care sa o faca, poate altii au si o viata personala. In al treilea rand nu vad conditiile pe care tu le-ai adus in reclamatie (sistem semi-automat)!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.