Jump to content

Raportul dintre level = ore jucate.

k  a  t  o  S

Recommended Posts

Salut bizonari, multi am auzit, la diferite aplicatii de clan, factiune etc ca se plang de faptul ca ai prea putine ore pentru nivelul tau.. Un sfat? Sau macar un raport bine pus la punct despre acest raport dintre level si ore? Ar fii o mare favoare daca mi-ar zice si mie cineva un rapor intre orele jucate si level. Dau +cat vrea el celui care ma ajuta.

@@Kelton , Am vrut sa propun la server suggestions dar acum sunt inchise, ca orele jucate sa se ia in considerare si dupa minute nu numai la payday, adica te-ai jucat un minut acel minut sa se adauge la orele jucate ex: 324.1, iar cand ajungi la 324.60 sa se faca 325 si tot asa sau cum considera Kelton ca e mai bine sa se adauge minutul ala, e o idee si asta cred ca ar fii de folos daca s-ar implementa nu e asa ?

@,

Omu o pus o intrebare, ca esti tu frustrat pana peste nivel si ti-e lene sa-l ajuti e problema ta.

@,

Orele jucate ti le poti calcula in functie de numarul de RP-uri pe care ti-l cere level-ul respectiv;

Daca, spre exemplu, ti se cer 100 de ore pentru level UP ar fii bine sa ai (cel putin asa incerc sa fac eu) minim 60-70 de ore jucate.

@,Are topic mai sus unde poate face asta,nu vii tu sa ma faci pe mine frustrat la cei 12 ani ai tai.

@,

Sa ma apuc sa iti explic ca poate nu a stiut / nu a vazut topicul sau chiar nu are rost sa ma complic cu unu ca tine? Buna intrebare, ma incumet totusi sa iti spun ca mai mult ca sigur nu a vazut topicul respectiv si a pus o intrebare banala, inofensiva. Normal, trebuia sa apara un atotstiutor ca tine, citit, bine crescut de parinti si foarte batut in cap care sa ii dea un raspuns, citez: "Topic aiurea." ca sa isi arate barbatia. Iti mai repet inca o data, nu-ti mai varsa frustrarile pe un forum, iesi si ia o gura de aer, linisteste-te. 12 ani..? Ma uimeste nivelu de prostie de care dai dovada..

@,Of,of nu am chef sa ma cert cu copilasii,vad ca tu nu stii ce inseamna un regulament.Eu sa iau o gura de aer?Masoara-ti cuvintele,eu nu mai las niciun reply,bafta.

E dificil sa faci un raport ore jucate - level.

Eu am contul din 2012 si ca sa fac level 46 a trebuit sa fac atatea rp-uri cat face unu cu cont din 2014+ level 50+. Undeva pe la inceputul lui 2014 parca sau finalul lui 2013 a fost un update unde a fost scurtat intervalul pentru level, insa cei cu conturi vechi au ramas pe vechile sisteme.

@@Alextrem, asta chiar e o idee buna, de ex intri si tu pe server si joci doar 10 minute, sau iesi la si :59, daca ai iesit la si 59 esti distrus, sau nush, se ia curentu..

@, scuze daca te-am deranjat, am vrut ca toti sa-si dea parerea aici :)

@, asta nu e prea corect... pentru tine...

ORICUM, ideea cu minutele in loc de ore ar fii PERFECTA! de ce? pentru ca nu prea are lumea timp sa stea o ora in continuu pe server, mai ales mai nou, cu acest update care treb sa joci 30 de minute.. ganditi-va, de cate ori nu ati primit si voi faza : 'mai aveai nevoie de 1 minut pentru a primi o ora jucata' >> asta e frustrant..

@,Nu m-ai deranjat,eu vreau sa-mi cer scuze ca am zis atunci topic aiurea, totul e ok :*

Încercați să terminați cu copilărismele. Nu cred că vrea niciunul (dintre cei care postează aiurea) suspend sau warn. Dacă vedeți pe unul mai deștept care se crede buricul pământului încercați să nu mai dați apă la moară, astfel va vedea că nu are fani, nu are cu cine să se certe și-și va vedea de treabă. E simplu, voi complicați tot.

Te poți folosi cu ușurință de calculator, poți compara cu ușurință numărul maxim de ore jucate și orele tale. Ai la dispoziție calculatorul și aici.

Dacă te ajută cu ceva, mai jos ai formulă pentru calcularea levelului și pentru respect points:

BuyLevel - (Formulă de calcul: Level x 25 x 10) (Exemplu pentru Level 14: 14 x 25 x 10 = 350 x 10 = 3500) - e vorba de bani ($).

Respect Points - (Formulă de calcul: Level x 4 - 2) (Exemplu pentru Level 14: 14 x 4 - 2 = 56 - 2 = 54 )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.