Jump to content

[Portofoliu] Authe. // #A03

Authe
 Share

Recommended Posts

ce fonturi folosesti? Lucrariile sunt frumoase.

- BEBAS

- BEBAS NEUE

- ARIAL

Fonturi d'astea Sans Serif ;

Edited by Authe

Salut, nu pot spune că sunt rele avatarele pe care le faci tu, dar îți spun din punctul meu de vedere că adaugi prea multă luminozitate, nu pui text să evidențiezi imaginea cât de cât mai bine, nu diversifici să mai faci și tu un logo, un webdesign ceva stai numai pe avatare.

Kw man!

Salut, nu pot spune că sunt rele avatarele pe care le faci tu, dar îți spun din punctul meu de vedere că adaugi prea multă luminozitate, nu pui text să evidențiezi imaginea cât de cât mai bine, nu diversifici să mai faci și tu un logo, un webdesign ceva stai numai pe avatare.

Kw man!

Daca te uiti putin mai sus, sunt alea de pe la cereri, unde au text pe ele. Cat despre alte lucrari, nu postez pentru ca :

• ori nu le termin ;
  • ori ca le termin si uit sa le postez ;

si chestii de genu'. Am teme IPB, facute (in parte, editate) de mine, unele facute de la 0, altele mai putin s.a.m.d Chestii le am, dar nu le postez, ca nu stau sa fac SS la tema respectiva si sa postez un Sneakpeak. Ma rog, asta acum, poate in viitor da, dar nu acum.

Cat despre logo-uri .. de alea fac, dar din plictiseala, nu e ca le fac si le postez. Cate o data le fac, cand mi se cer la cererile de pe comunitate, dar dupa nu le postez la portofoliu. Si stiu ca stau nu mai pe avatare, sunt costient. Dar nu am ce sa postez. Nu cred ca temele IPB (edit-ul) se pot posta aici. :))

Multumesc pentru parere, apreciez.

Astea-s mai vechi, care am uitat să le postez.

a34IB1h.pngTE5CNM3.pngLBSQSEa.png

Să imi mai fac și mie ceva, să mai schimb. :))

eVCRzKv.png

* In curând, o să fac ceva diferit, sper să imi iese.

Cum se numeste fontul de la imaginea asta?

wKdmWFc.png

Nu dau resurse.

Cover pentru facebook făcut anume pentru Comunitatea B-Zone.

**De data asta fără avatare, acum ceva mai diferit**

***Click pe imagine, pentru o resoluție mai bună***

iFXY12S.png

Bă da faine-s, pupă tata :*

Poate faci și mie ceva p'acolo :))

Poate-mi dai și mie fontu de la asta: wKdmWFc.png

A mai facut cineva intrebarea sus, deci, gasesti raspunsul sus. Sincer, nu mai stiu cum se numeste, ca nu il mai am.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.