Jump to content

Propunere - regulă nouă aviz gangurilor

South Max

Posibilă regulă,  

186 members have voted

1. 1. Sunteţi de acord să banăm playerii de nivel 20+ (fără rank 3 anterior) cu ban permanent de la prma abatere?

• Da, deoarece ar fi mai uşor atât pentru admini cât şi celor din ganguri la waruri.
    • Nu.
    • Neutru, nu mă interesează regula, nu fac parte dintr-un gang.

Recommended Posts

Ban permanent la prima abatere si fără posibilitatea de a primii unban, nici chiar daca il cumpara.

Asa, le luam si casa si ii dam afara si din oras nu?

Plangeati ca primiti putini bani la joburi, s-a bagat update sa primesti mult mai multi, apoi plangeati ca nu e corect pentru playerii vechi.

Plangeati ca nu puteti intra intr-o mafie ca va trebuie rank 3 anterior, acum plangeti se poate intra in mafie fara rank 3 anterior. Sunteti penibili unii dintre voi.

Asa, le luam si casa si ii dam afara si din oras nu?

Plangeati ca primiti putini bani la joburi, s-a bagat update sa primesti mult mai multi, apoi plangeati ca nu e corect pentru playerii vechi.

Plangeati ca nu puteti intra intr-o mafie ca va trebuie rank 3 anterior, acum plangeti se poate intra in mafie fara rank 3 anterior. Sunteti penibili unii dintre voi.

Kid, please, nu ai recunoaște ironia nici daca te-ar lovi in fata. Ca sa intelegi mai bine, am fost ironic in acea propoziție.

@@RoberT ZEW, Bossuleţ, uiţi că ai avut ban permanent (2 abateri) pentru coduri? Hai lasă-ne cu "valoarea" şi "talentul tău", aici este vorba de nivel 20+ (fără rank 3).

Ban permanent la prima abatere si fără posibilitatea de a primii unban, nici chiar daca il cumpara.

Da, ar fi şi mai bine cum ai spus tu.

Ar fi frumos sa fie asa : Refuz Teste = Ban 30 zile ( prima abatere ) (interdictie 3 luni gang / pd / hitman)

Cheats (Orice gen ) = permanent (prima abatere ) , de ce sa le dam numai celor mici ban permanent , oricum celor care joaca cu , coduri nu le pasa de conturile lor , de ce sa nu fie sanctionati mai grav ?

@@RoberT ZEW, Bossuleţ, uiţi că ai avut ban permanent (2 abateri) pentru coduri? Hai lasă-ne cu "valoarea" şi "talentul tău", aici este vorba de nivel 20+ (fără rank 3).

Da, ar fi şi mai bine cum ai spus tu.

Hai sa mori tu, arata-mi, te rog.

Aici intervine donatia. Dai un ban si iei unban. Au fost destule cazuri cand s a luat ban pt cod a 3 a sau 4 a oara permanent si dupa o zi 2 ii vedeai in joc . Ideea e huna dar am obs ca multi au luat ban pt retuz teste si erau playeri 20+ fara rank 3 anterior pe simplu fapt ca nu stiau ce e ala tw.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.