Reffie Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cum pot pune muzica la un videoclip ? Adica fara sa filmez si sa pun muzica de pe youtube, adica dau drumu la filmare si la melodie de pe youtube.Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Eu folosesc Camtasia Studio pentru imbinarea videoclipurilor, daca exista la camtasia o metoda prin care pot pune muzica pe fundal va rog sa-mi spuneti, daca nu, ziceti-mi un program cu care pot face asta. MERSI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVirus Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cum pot pune muzica la un videoclip ? Adica fara sa filmez si sa pun muzica de pe youtube, adica dau drumu la filmare si la melodie de pe youtube. Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Eu folosesc Camtasia Studio pentru imbinarea videoclipurilor, daca exista la camtasia o metoda prin care pot pune muzica pe fundal va rog sa-mi spuneti, daca nu, ziceti-mi un program cu care pot face asta. MERSI ! Si eu randez cu camtasia si nu am gasit cum sa pui muzica . Incearca sa randezi cu VideoPAD acolo tragi muzica si videoclipul respectiv si ti le tragi cum tragi si la Camtasia Studio 8 . Si poti sa egalezi sau sa cazi melodia respectiva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Incearca sa randezi cu alt program de render. Camtasia a luat-o cam razna in ultimile saptamani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Beleaua69 ZEW Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Camtasia am vazut si eu ca o luat razva, incearca sa randezi cu alt program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reffie Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 Nu de randat e vorba, eu vreau sa pun melodii pe fundal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Beleaua69 ZEW Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Incearca sa randezi cu VideoPAD acolo tragi muzica si videoclipul respectiv si ti le tragi cum tragi si la Camtasia Studio 8.Si poti sa egalezi sau sa cazi melodia respectiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reffie Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 Incearca sa randezi cu VideoPAD acolo tragi muzica si videoclipul respectiv si ti le tragi cum tragi si la Camtasia Studio 8.Si poti sa egalezi sau sa cazi melodia respectiva Ma poti invata cum sa-l folosesc ? Adica sa pun muzica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reffie Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 EDIT: Nu mai am nevoie de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Beleaua69 ZEW Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Cere topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reffie Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 Cere topic closed. Am nevoie de ajutor, cand trag videoclipul si muzica, trag video-u mai intai, dupa muzica, si muzica se pune peste videoclip sau invers. Ma poti ajuta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Beleaua69 ZEW Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Deci, mai intrai pui video acolo si dupa tragi melodia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reffie Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 Deci, mai intrai pui video acolo si dupa tragi melodia. Asa, am facut dar nu merge, iti dau pm poate rezolvam prin TW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Beleaua69 ZEW Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Uite, poti urma tutorialul acesta ii mai simplu : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reffie Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 Uite, poti urma tutorialul acesta ii mai simplu : Eu tot vreau sa-mi zici cum sa fac cu VideoPAD, inca astept un raspuns. EDIT: Am rezolvat problema, cand intru in videopad apare un scris care zice daca vreau sa vad tutoriale, am dat acolo si am gasit cum sa pun muzica. Cer T/C, multumesc ca mi-ai zis de program, Cidy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Ne bucuram ca ti-ai rezolvat problema, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.