Jump to content

[B-ZONE BATTLE]Preda vs. SuperStarCsm

SuperStarCsm
 Share

Recommended Posts

• Numele meu :SuperStarCsm

• Numele celui provocat :Preda

Tema luptei : lQM22My.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ):150X250 | 150X300

Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispozitie ca cel care l-ai provocat sa isi definitiveze creatia]:3 zile

''pattern bine aplicat'', i-auzi.. :))

de ce să pui pattern dacă n-ai un fundal complet, logică.. să pui pattern peste pattern ( cărămizi, mă rog ), dacă votați la un Battle votați și voi măcar cu un argument plauzibil, că n-ați intrat degeaba în juriu, sper..

deși acel pattern este degeaba pe poză, chiar o face mai urâtă, votez tot v1 pentru că redimensionarea și efectul sunt mai bune ca la v2.

v1 - Pattern aplicat total aiurea, nici nu stiu de ce l-ai pus. La avatare Pattern-urile nu arata bine deoarece dimensiunile sunt mici si trebuie sa te concentrezi pe Tema Stock-ului. Blur-ul este ok, redimensionare buna, border ok.

v2 -> Are o redimensionare nu prea ok, are un blur bun dar borderul strica stock-ul. Este o lucrare buna de acceea VOTEZ V2.

Sincer, nu imi place nici o lucrare.Poate din cauza stock-ului, sau poate din alta cauza.

V1 este destul de frumoasa, dar nimic deosebit.

V2 de asemenea este buna, dar dimensiunile mici nu o avantajeaza, si nici redimensionarea nu imi prea place.

Votez v1, chiar daca nu e asa buna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.