Jump to content

Prezentare AIM Ikram

Gimy VODA
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau:Ikram

- Prenume:Robert-Andrei

- Varsta:15

- Locatia:Botosani

- Ocupatie:Elev

- Jocul(rile) preferat(e):Pai eu joc doar SAMP si Counter Strike.

- Hobby-urile tale:Fotbal si jucatul la PC.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Salut!Mă numesc Călin Robert şi sunt din Judeţul Botoşani, Oraşul Flămânzi. Sunt elev în clasa a X-a "F", Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" la profilul Socio umane(Stiintele sociale) aici am intrat cu media 7. Îmi place foarte mult la şcoală pentru că învăţ multe lucruri noi, dar şi pentru că mă întâlnesc cu colegii mei, care îmi sunt şi prieteni. Materiile mele preferate sunt istoria, geografia si logica. Pe lângă materiile la care trebuie să învat, îmi place foarte mult şi sportul, dintre toate sporturile cel mai mult îmi place fotbalul. Pe langa sport mai am si alte hobby-urii, printre aceste pasiuni se numără navigarea pe internet şi jocurile online cum ar fi Cs-ul, Sa-mp,. Imi mai plac plimbarile, atunci cand ies pe afara cu prietenii, colegii, cam atat si cu hobby-urile mele. Acum sa va mai spun cate ceva despre mine sunt un tip de treaba, vesel tot timpul, descurcaret, cate odata ma invervez cam repede.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?:Am aflat de la prietenul meu Mefx care ii multumesc.

- Alte precizari?:Bafta !

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.