Bagwell Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Aveti idee de ce iau crash cand apas de y după ce las pc putin afk? Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: tin sa menționez ca indiferent daca il las afk cu jocul deschis sau cu jocul in bara tot iau crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Probabil este vreun mod, incearca sa scoti modurile si vezi dupa reactia SA:MP-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Probabil e de la moduri ori ai pc slab si nu duce grafica acestui server. Si prin grafica ma refer la updateurile adusa care folosesc si ele resurse. Si nu are nici o legatura daca il lasi in bara sau nu, am mai auzit prostia asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagwell Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 Daca nu inteleti si nu stii ce vreau sa zic, nu spune ca e prostie. De la moduri nu e si nici pc slab nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nolasco Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Daca esti atat de sigur ca nu modurile afecteaza rularea fara probleme a jocului de ce nu incerci o alta versiune de San Andreas sau o reinstalare de Windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Trickman Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 B-zone mai da "rate-uri" uneori de la prea multi playeri si iei crash, ia-ti sampfuncs+anticrasher, si nu vei mai avea probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florenzi Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Reinstaleaza jocul si nu vei mai avea probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weston Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Reinstaleaza jocul si nu vei mai avea probleme Nu mai face posturi inutile daca nu stii, m-am uitat si am vazut ca la orice problema avea cineva in aceasta sectiune, ai scris sa isi reinstaleze GTA, termina, exista si alte metode. Incearca un alt crack, si eu am avut acceasi problema, si asa am rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 - Topicurile inactive (fara vreun răspuns de la autor) mai mult de 48 ore (2 zile) vor fi închise pentru inactivitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.