Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Ba era sa fac un infart. Am vazut mesaj nou, m-am speriat, e aka, o spus sa am rabdare, da eu nu mai am, mii frica acm, si-o fii facut o parere proasta despre mine? Sper sa nu fii facut o parere proasta. Eu vreau unban sa-l ajut pe @South Shaq sa ia 24/24 dar trebuie sa fiu exemplar sper ca aka sa nu isi fii facut o parere proasta despre mine, daca si-o facut as fii distrus.

#Aka SENPAIIU

57 minutes ago, South Clanin3 said:

și eu la info am dat.

Si cum a fost?

10 minutes ago, V i d i r i c said:

Ba era sa fac un infart. Am vazut mesaj nou, m-am speriat, e aka, o spus sa am rabdare, da eu nu mai am, mii frica acm, si-o fii facut o parere proasta despre mine? Sper sa nu fii facut o parere proasta. Eu vreau unban sa-l ajut pe @South Shaq sa ia 24/24 dar trebuie sa fiu exemplar sper ca aka sa nu isi fii facut o parere proasta despre mine, daca si-o facut as fii distrus.

#Aka SENPAIIU

Daca ai avut pana acum rabdare, trebuie sa ai in contiunare

Just now, Lewoo said:

E tranzitia personalitatii sale de la una rea, la una buna.

si se bate cu propria personalitate.

Sa inteleg ca a fost filmat inainte de a muri sau chestia cu moartea a fost ceva fals?

Just now, Lewoo said:

Inainte, nu e logic?

Doar nu facea clipul asa repede.

Nu e ceva foarte greu de realizat, cred ca avea suficient timp de la moartea sa pana la lansarea clipului.