Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

7 minutes ago, BiloSul said:

tu te-ai scapat cu somnul? am mancat 700g de zahar si am adormit pe la 02 :)), de obicei la ora 21 eram mort de somn

sal ma duc la salykes

Am dormit azi 2 ore, trebuia doar 1.

4 hours ago, BiloSul said:

nu e aurul vietii dar cine nu il ia este considerat idiot, incult si neadaptat da-l drq chiar asa greu o fi? pisamas pe el

Păi logic, românii sunt români. Sunt sute de oameni cu bac si facultate( zic sute așa, că nu sunt toti inapți) care nu știu absolut nimic. Dau ca exemplu pe directorul mamei mele, care director ma frate, cu 2 fac și nu are habar de nimic. Sunt și alți oameni fără bac, care se descurcă cu întreținerea, au habar să și faca treburile la muncă, etc. Toți suntem oameni, dar românii știu doar să critice pe alții.

32 minutes ago, enzo said:

Păi logic, românii sunt români. Sunt sute de oameni cu bac si facultate( zic sute așa, că nu sunt toti inapți) care nu știu absolut nimic. Dau ca exemplu pe directorul mamei mele, care director ma frate, cu 2 fac și nu are habar de nimic. Sunt și alți oameni fără bac, care se descurcă cu întreținerea, au habar să și faca treburile la muncă, etc. Toți suntem oameni, dar românii știu doar să critice pe alții.

oricum daca te pricepi la programare, te ia si fara bac in alte tari. in uk in CV-ul de angajare nici nu tre sa zici ca l-ai luat pt ca nu le pasa, ei considera ca e prea usor :))

2 hours ago, BiloSul said:

oricum daca te pricepi la programare, te ia si fara bac in alte tari. in uk in CV-ul de angajare nici nu tre sa zici ca l-ai luat pt ca nu le pasa, ei considera ca e prea usor :))

Cum am mai zis, mentalitatea romanilor -> low level. Daca n-ai bac aparent esti considerat prost, daca ai bac, facultate si nu stii sa faci nimic esti considerat destept ca mortii mei, tu ai bac si facultate, cum sa fii prost? lol 

Poate vreau sa lucrez undeva unde am nevoie de altceva, nu de istorie, geografie, chimie + alte materii useless in viata.

Singura materie utila o consider fizica pt ca pana mea te ajuta ff mult, restu 0.