Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Just now, BiloSul said:

chiar era fain desenul, tot nr1 ramane UNCHIUL BUNIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

unchiul tuturor si bunicul tututor, el este UNCHIUL BUNICCCCCCCCC

image.png.afed477a6a1a6cf9c4c499569d1d4b17.png

Cel mai cringe desen animat ever.

54 minutes ago, Ichimaru said:

@Lewoo Vii ba sau nu? Ca nu stau dupa curu' tau ca sa raspunzi.

Unde

39 minutes ago, Clanin3 said:

Multumesc!

Da, printesa gumita parca.

Un show obisnuit, sa inceapa aventura si gravity falls sunt cele mai bune desene, change my mind

Edited by Lewoo

7 minutes ago, Lewoo said:

Un show obisnuit, sa inceapa aventura si gravity falls sunt cele mai bune desene, change my mind

Dexter, flap jack ala nu intra in lista? De ce le omiti?

Just now, Clanin3 said:

de ce dexter nu? :(

Prea repetitiv, asta m-a facut sa stiu numai povestea de baza si mai nimic din ce mai era pe acolo.

A DA BA AM UITAT DE ED EDD SI EDDY, asta probabil se bate pe locu 1 cu sa inceapa aventura si cu gravity falls

Ed Edd & Eddy a fost cel mai smk, Curaj Cainele cel Fricos, Gemenii Cramp, Johnny Test/Bravo, Laboratorul lui Dexter, Nume de cod: Clanul Nebunaticilor de Alaturi, Casa Forster pt prietenii imaginari, Samurai Jack, Familia Flintstone/Jetson, Chowder, Kid vs Kat, chiar Fetitele Powerpuff, Colegul meu de clasa e o maimuță și Chop Socky Chups mi au placut cel mai mult. 

1 minute ago, Lewoo said:

Prea repetitiv, asta m-a facut sa stiu numai povestea de baza si mai nimic din ce mai era pe acolo.

A DA BA AM UITAT DE ED EDD SI EDDY, asta probabil se bate pe locu 1 cu sa inceapa aventura si cu gravity falls

BILLY ȘI MANDY. 

1 minute ago, MnX Madalin said:

Ed Edd & Eddy a fost cel mai smk, Curaj Cainele cel Fricos, Gemenii Cramp, Johnny Test/Bravo, Laboratorul lui Dexter, Nume de cod: Clanul Nebunaticilor de Alaturi, Casa Forster pt prietenii imaginari, Samurai Jack, Familia Flintstone/Jetson, Chowder, Kid vs Kat, chiar Fetitele Powerpuff, Colegul meu de clasa e o maimuță și Chop Socky Chups mi au placut cel mai mult. 

Du-te ba ca mi-au trecut prin minte amintiri cu fiecare in parte citindu-le =))

4 minutes ago, MnX Madalin said:

Astea au fost desene bune, nu prostiile care-s acum.

Just now, MnX Madalin said:

am avut o copilărie frumoasă, pot spune.

nu am aflat niciodata cum s a terminat

Chiar ca, nu-mi amintesc sa fi vazut cum s-a terminat, brb caut.

Stiu ca ma uitam mereu dupa ce veneam de la gradinita la Familia Jetson pe boomerang iar seara, pe la 7 era Samurai Jack pe Cartoon Network 

Just now, MnX PeaceMaker said:

Tabăra Lui lazlooo

doamne ce fain a fost desenul ala

Eu chiar m as uita la desenele astea vechi, in loc sa ma uit la seriale.