Jump to content

TaKeRR
 Share

Recommended Posts

UGFWleS.png7yX8sJN.pngium9bH3.pngQzGxypP.png

ZEaoY2c.png8PwWexk.pngi1Cbrlc.pngzZNIMEx.png

RSnf5ju.png - Pe asta am zis s-o cenzurez fiindcă nu voiam să mă trezesc cu ''vezi la conținutul obscen, sunt și copii pe comunitate''.

Din seria CS:GO

vPdsYbk.jpg

sLgeKKJ.jpg

IYPU3kJ.jpg

Ceva făcut pentru un prieten care recent s-a apucat de youtube:

zyTb2OP.jpg

B5hWGb4.jpg

@@TaKeRR, sincer la ultimu avatar, gradientu nu prea se potriveste, eu as fi pus un portocaliu sau un rosu ceva, iar la acele avatare care folosesti text pixelat, visitor sau 04b08, pe unele mai pui stroke la text, daca mai pui, macar pune opacity mai mic, arata unpic uratel, iar la blur, e bestial, imi place, seamana putin cu al meu. Imi dai si mie fontu Taker ultima serie avatare? BFT si KW.

5. Topicurile vechi, in care nu s-a postat mai bine de 2 saptamani vor fi inchise. In caz ca membrul care a creat initial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitatii.

Vai, de când n-am mai postat aici, nici nu știu ce să postez din ce am lucrat și ce nu :))

În tot acest timp de când n-am mai postat am tot lucrat, am încercat să evoluez cât mai mult și, zic eu, am reușit.

Sper să vă placă schimbările și noile lucruri pe care le-am încercat.

1bOR2WJ.pngJH1qJKk.pngGMSaim1.pngGnrZvO2.png

o5gKE1M.pngjxznArJ.pngYVF7VEl.pngLC2Kd2V.png

zMHjbz9.pngK07gIZN.pngCFlipAi.png7SD08Mc.png

ZfUN5jA.png5I9TpSn.pngdGvCxkx.pngrmyGLhF.png

Prima chestie de genul pe care am făcut-o vreodată, voi mai face bineînțeles, fiindcă vreau să evoluez în asta:

km6XmFx.png

Inspirație (eu)

UjahPj4.jpg

Ceva făcut pentru un prieten:

EfbXhoD.png

Nu mai folosii pentru pe care l-ai folosit pe numele 'Elena', strica. Foloseste mai putin pattern-urile alea, sincer sa fiu pe unele avatare strica. Oricum, nu te-am mai vazut, pe ce comunitati ai ajuns?

Nu mai folosii pentru pe care l-ai folosit pe numele 'Elena', strica. Foloseste mai putin pattern-urile alea, sincer sa fiu pe unele avatare strica. Oricum, nu te-am mai vazut, pe ce comunitati ai ajuns?

Am fost pe diferite în perioada în care nu m-ai văzut pe aici, acum activez în special aici și pe încă o comunitate.

De la tine aștept în special părerea legată de acele cartoon-uri și lucrările pe render, fiindcă de alea mă interesează mai mult decât de avatare, e mai multă muncă și sincer vreau să evoluez mult mai mult și acolo.

Edited by TaKeRR

• .Levy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.