Jump to content

Nelamurire GTA SA.

BNK

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am vazut azi pe Steam ca GTA SA este 2,50$ si m-am gandit sa-l cumpar. Intrebarea mea este urmatoarea: Care e diferenta dintre cel cumparat si cel piratat si daca pot sa joc multiplayer.
Screenshot (în caz că este necesar):

Alte precizări: Nop.

@@BNK, da, cel original e legal, recomandat, corect, aferent, corespunzător, regulamentar, original cum ar veni.

Gen B-Zone nu încurajează pirateria și nu-ți dă link-uri de download piratat.

Eu nu cred că are rost, dublezi suma și-ți iei CSGO sau aștepți o reducere și-ți iei mai multe GTA-uri (fără V) la vreo 10 euro.

Ai grijă de corpul tău.

B-zone nu incurajeaza , dar am mai vazut ca da link-uri de download pentru membrii mai incepatori , iar mai bine este sa iti iei San Andreas cumparat , decat unul piratat ca 2.5 euro nu este asa mult..

Cel cumparat este mai legal dar diferenta este ca nu poti juca samp fara sa bagi un crack de pe net la cel original(cumparat de pe steam) ca sa poti instala samp-ul. Stiu asta pentru ca si eu am cumparat gta san andreas pe steam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.