BNK Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am vazut azi pe Steam ca GTA SA este 2,50$ si m-am gandit sa-l cumpar. Intrebarea mea este urmatoarea: Care e diferenta dintre cel cumparat si cel piratat si daca pot sa joc multiplayer.Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Nop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talian Bahtali Dabuli Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 @@BNK, da, cel original e legal, recomandat, corect, aferent, corespunzător, regulamentar, original cum ar veni. Gen B-Zone nu încurajează pirateria și nu-ți dă link-uri de download piratat. Eu nu cred că are rost, dublezi suma și-ți iei CSGO sau aștepți o reducere și-ți iei mai multe GTA-uri (fără V) la vreo 10 euro. Ai grijă de corpul tău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Chapo Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Diferenta ii ca ala ii original si ca ala ii piratat iati csgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BecKs 2k16 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 B-zone nu incurajeaza , dar am mai vazut ca da link-uri de download pentru membrii mai incepatori , iar mai bine este sa iti iei San Andreas cumparat , decat unul piratat ca 2.5 euro nu este asa mult.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberte Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Cel cumparat este mai legal dar diferenta este ca nu poti juca samp fara sa bagi un crack de pe net la cel original(cumparat de pe steam) ca sa poti instala samp-ul. Stiu asta pentru ca si eu am cumparat gta san andreas pe steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Ai primit destule răspunsuri. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.